Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Teraz caly proces naturalizacji przedemna no i kasa
Cholernie duzo musze zaplacic
mała przygotowana do startu, ale jeszcze nie tak bardzo nisko. Na usg wszystko dobrze, ale powiedzialam lekarzowi o tej małej ilości ruchów noi przy nim też się nie ruszała. Szturchał ją z każdej strony a ta w zaparte i drgnąć nie chciala. W końcu mu pokazała "fuck you" i dał jej spokój
Oczywiście dokładnie posprawdzał i nic niepokojącego nie znalazł. Pępowiny na szyi też nie ma. Wszystko między nogami. Lilka ruszyła się jak tylko wyszłam z gabinetu 
.... na bieliźnie dużo brązowego plamienia, taki jak ostatni dzień okresu. Mąż od razu kazał dzwonić do lekarza, ale ja wiem co mi powie, że to na pewno po badaniu bo wszystko jest teraz bardziej ukrwione. Z drugiej strony predzej spodziewalabym się krwi po badaniu a nie brązowego śluzu.