• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lilu nie przejmuj się u nas też pada :-D:-D:-D ale już jutra ma być słoneczko :tak:

Sliczna ta nasza nowa forumowiczka :-):-):-):-)

Paula a ty masz dzisiaj wolne???

Roszpunko to do roboty:-) synek mega przystojniaczek więc córcia też będzie śliczna :tak:

Ja dzisiaj chyba długo nie popracuje bo mam mega dużo prasowania w domu .......chyba mnie nie będzie widać z tej kopy :-D:-D:-D

reklama
witam

katrina- mi tez sie wydaje za ta ciaza przebiega inaczej niz poprzednie..inaczej tyje..inne rzeczy jem..:-) ale moze sobie wmawiam na tego synka.. jeszcze 2 tyg i sie dowiem

lori- gratuluje..corcia sliczna:-)

katy- mnie tez prasowanie czeka i mycie okienek..pranie firanek..ale poczekam na meza siostre bo chce pomoc ..wiec trzeba skozystac :-):-)

reszty nie pamietam :-):-)

ide poudaje ze cos robie :-):-) chociaz raz..

milego dnia..

paula- dzis wolne ??

Paula zalatwiam z tym obywatelstewm :baffled: Masakra

katy nie zartuj ze u ciębie tez pada:-D:szok::-D:-D

A Lilianka ma tak jak Lily tez nie daje sobie do dziaj nic na glowe wcisnac :-D

Wrocilam ale to jeszcze nie koniec we wtorek dopiero bedzie stres bo jade skaldac ta aplikacje :baffled::baffled:

hejka

pojechałam dziś z mamą i Melką na zakupy:-D
chciałam się rozejrzeć za spodniami...a wróciłam z dwoma sweterkami i bluzą zapinaną:-p
Melce kupiłam wieszaki do szafy...bo przecież laska ma tyle kiecek że wiecznie wieszaków brakuje:-p

zaraz się zbieramy na spacer i po Matika do przedszkola :)

zaglądam tutaj...a tu takie piękne wieści!!!!

Lor GRATULACJE!!!!
Lilianka śliczna, księżniczka kochana
i już charakterek pokazuje haha
:-D

Niech niunia chowa się zdrowo, radośnie, braciszek z tatusiem niech rozpieszczają małą królewnę, a mamusia niech stroi i cyca daje :-p

hejka

Lori - tak jak juz pisałam - GRATULUJĘ!!!!! Już po raz drugi (coś takie przeczucie wczoraj miałam, że Lila juz jest po tej stronie mocy), buziaki dla Was i szybkiego powrotu do domku,

Joasia - pierwsze ruchy z Kubusiem i w sumie przez cały czas - były inne niż z dziewczynami, bicie serduszka, tez inaczej, dziewczyny miały zawsze 160 uderzeń!!! a z Kubą było od 130 - 140 max. Miałam ochote na jedzenie takie konkretne, ostre i kwaśne, słodkie mi nie podchodziło. W sumie dobrze, bo jakbym słodkim się objadała, to by na 16kg się nie skończyło. Poza tym bardzo "poszło mi" w pupę. Śmiałam się, że jak murzynka mam tyłek i taki wypięty, że zaraz bedzie mozna kufel z piwem postawić i się nie wyleje.

Katy - kochana - żyjesz!!!!! Normalnie jak duch... zaglądaj do nas, nie zostawiaj nas tak!!!!

reklama
Katy no baaa my tu na straży cały czas... ;) wpadaj częściej :)
Liluu gratki :-):-):-):-):-)

pokażę wam moją wariatkę małą:-D
tu ...kobietka moja się "wycisza" przed drzemką :p i serio...10 minut po nakręceniu filmiku chrapała

a tu po drzemce gadulec mały :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry