• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hejka :-):-):-)

Tak mnie jakoś naszło żeby tu zobaczyć bo mam słaby kontakt z niektórymi , a tu taka niespodzianka!!!!!!!!:-D:-D:-D

Baciary jesteście!!!!!!!! NIe sądziłam że jeszcze prawie wszystkie tu zaglądacie :-):-):-)

Ja sobie nadrabiam neta a robota się piętrzy, no ale tak się dzisiaj umachałam że postanowiłam zrobić sobie dzień dziecka ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki Lori jednak wczoraj URODZIŁA !!!!!:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Lilianka przyszła na świat wczoraj o godzinie 19. Waży 3350 i ma 54 cm. Szczęśliwa mama piszę,że dzidzia jest śliczniutka, kudłata i grzeczna jak aniołek !!! :-)

Lori jeszcze raz wielkie gratulację !!!!!!!!!!!!!!!!! Wracajcie szybciutko do domu :-)

Jak będę mieć zdjęcie, to wrzucę :-)

A w sumie, to Dzień dobry :-)

Lori Gratulacje !!!!!!!

Niech córcia rośnie zdrowo i pięknie się rozwija a szczęście niech jej toważyszy na każdym kroku :-):-):-)
Jesssu tak mi się nie chce iść do pracy :baffled: wygońcie mnie!!!!!! Najchętniej to bym zasneła snem zimowym :-D..............znaczy na długo :-D

CAM00053.jpg

Przedstawiam Wam małą Lili :-) Od samego początku wykazuje się charakterem i nie pozwała sobie założyć nic na głowę :-) Po e-ciotce to ma jak nic :-D:-D:-D

Załączniki

• CAM00053.jpg
    CAM00053.jpg
    10,9 KB · Wyświetleń: 66
Hello ;-)
witam w kolejny piękny dzień
:-)

Rozia dzięki za info i zdjęcie :*

Lori ogromne gratulacje! :* Witamy Liliankę na świecie :* Jest prześliczna!
dsc_0272-1.jpg

Katy a kysz, do pracy marsz i to już!
:-D

LiLuu a co Ty taka zabiegana? :blink:

Załączniki

• dsc_0272-1.jpg
    dsc_0272-1.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 56
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama