• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskaffka z tym wyciszaniem to jakbym moja Biankę widziała... Tylko ona się nie przewraca na brzuch, tylko mocniej wali nogami w materac :-) I w sekunde później śpi :-)

My z m meczyk oglądamy i piwkujemy, a ja szydełkuję w międzyczasie :-)

reklama
Dziewczynki ja naprawde lubię prosować ale po dzisiejszym maratonie 3,5 h non stop jak mi ktoś powie żebym coś wyprasowała co zastrzelę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Truskaffka ja sobie jutro odsłucham bo mój misio już chrapie a słuchawki daleko ale już mnie ciekawość zżera ;-)

Katrina wiesz że ja to taka "pojawiam się i znikam" ;-) jak mnie coś trapi to muszę się z tym sama uporać a pózniej wracam z nowymi siłami ....postaram się bywać częściej aj promys :-)

Róża wzajemnie ;-):-):tak: a ty masz suwaczek już tak daleko :szok:

Joasiu mycie okien zaliczyłam zaraz po prasowaniu ale dałabym radę jeszcze i twoje machnąć:-D tak w ramach wolontariatu ;-):-)

Liluu ano widzisz niby daleko a jednak blisko:-D .......ale że aż taka róznica w pogodzie :szok::-D kto by pomyślał ;-)

---------------------------------------------------------------------

Dzisiaj to znaczy wczoraj Losiczka chyba miała imieninki tak? Bo na FB spuzniona dotarłam :baffled: więc

Najlepszego Kochana:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry