reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

film super..jak dla mnie polskie realia..masz kase to wszystkich przekupisz i wykupisz:p:p

Paula- wiesz ja teraz moge narzekac:p:p
jakas ty grozna

Rozia- to go wyrzuc :p

reklama
Rozia Ahhhh już nie mogę doczekać się efektu końcowego :tak:

Joasiu no dobra, Tobie odpuszczam z wyjątkowych względów
;-)
Może jak postraszę LiLuu to się ujawni :-p

rozia- rob rob...to moze i ja sie skusze na buciki..tylko bedziesz mi musiala napisac instrukcje obslugi:p:p

paula- a dziekuje..zreszta ja ostatnio dostaje kopniaki i to gdzies pod zebra:-):-)

Jak znajdę, to Ci wyślę ;-) Współczuję tych kponiaków pod żebro... Mnie Bianka oszczędziła i ani razu nie dostałam w żebra :-) Juz w brzuchu była grzeczna :-)

Rozia no to w miarę szybko ;-)

Dziewczyny, chyba mam zgagę :szok: Chyba od trzech dni, wieczorami odczuwam dziwne uciskanie w odcinku między przełykiem,a mostkiem i tak jakby coś mi się cofało... Strasznie dziwne uczucie, ale nie wiem czy to zgaga, bo nigdy nie miałam :huh::oo2:

moje juz tez padly..:-)

kopniaki mile i to jak .fajne uczucie...tylko nieraz musze corcie blagac zeby sie przesunela bo troszke boli :-):-)

to jak moja tak szaleje w brzuchu to co bedzie pozniej..:-):-)

reklama
Do góry