reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Rozia :laugh2: ale przynajmniej byłaś, to już dużo jak dla mnie ;-)
Oj szalona, ciekawe kiedy "padnie" :-p

Lily chyba też dzisiaj charakterna, bo LiLuu nieobecna :tak:

chwile mnie nie ma a tu co ???

Paula - przyznaj sie wzielas kuriera:-) bo nie dotarl...jednak trafilas na przystojnego :-):-)

Rozia- ja kiedys na spuchnieta reke robilam oklady z potluczonej pokrojona cebula( tak zeby soki puscila) tylko smierdzi:-):-)

Lilu- ty mi tu wracaj:-):-)

Truskaffka- to zaszalalas jak kozaczki kupilas..tez dostaje smski o znizkach.

Joasiu :sorry:
Hahaha chyba leci w ciula, bo do mnie też nie dotarł :szok:
Co do ilości postów, to dbamy o lekturę dla nieobecnych :laugh2:

Natomiast co do wody z octem to również śmierdzi, zapomniałam uprzedzić :-)

dziekuje za taki odzew, ale mi przeszklo trochę, bo potrzymałam rękę w wanience Bianki jak ją kąpalam... chyba ten termofor wyciagnę :-) Mam taki fajny (pluszowy hipopotam) Biankowy :-)

reklama
Joasiu a cóż to za film?
Ja czekam na "Kuchenne rewolucje" :rofl2:

Dziewczynki, gdzieś czytałam, że nie powinno się za bardzo głaskać brzuszka, bo powoduje to skurcze, czy to prawda? :huh:

LiLuu nawołuję Cię!!!!!
:-)

Do góry