• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Az dopiero co wrocilam z zakupow I nawet do Lidla podeszlam ale nie bylo nic fajnego...wzielam tylko roze do wazonu I wyszlam..chociaz maja teraz fajny runner na stol taki swiateczny..chyba gp kupie nastepnym razem

reklama
Bashi ale mi narobiłaś smaka tymi goframi :-p
A w sklepach to faktycznie już nastrój świąteczny :tak: Ja osobiście jeszcze jakoś szczególnie o świętach nie myślę :blink:

LiLuu Ty cholero, to ja już nie wiem- rób se co chcesz :-)
Nie widziałam teledysku, a co tam ciekawego jest? ;-)

Joasiu te papierki kiedyś wszystkich wykończą- tak wydziwiają, że głowa mała :szok:
A ja właśnie kończę „Cztery pory roku”- zostało mi dosłownie kilka stron :tak: I zabieram się za „Rok wilkołaka” oczywiście obie książki Kinga :-p
Hihihi ja wczoraj miałam warzywa z patelni, ale z kurczaczkiem i pupmelniklem :-)

Paula- to sie zawzielas na czytanie;-);-)

co do papierow do rodzinnego to sie zachowuja jakby to miesiecznie po tysiacu na dziecko bylo..:-P

co do swiat to ja wczoraj na allegro bombki ogladalam bo sobie wymyslilam ze choinka bedzie na bialo- srebrno ubrana..ale nic ciekawego nie ma

a dzis ogladalam wozki i spodobal mi sie czarno kremowy tylko stelaza nie ma czarnego ( bo sobie wymyslilam ze ma byc czarny) i musze na necie sprawdzic jak to cenowo wyglada:-)

reklama
Joasiu mam teraz dużo czasu to nadrabiam zaległości :-p Chociaż nie mogę powiedzieć, że w dotychczasowej pracy nie miałam kiedy czytać :laugh2:
Pochwal się wózeczkiem :tak:

Babulce, bo właśnie mi się przypomniało, że miałam Was o coś zapytać :tak:
Może mi któraś powiedzieć dlaczego wszystko mi się klei do papieru do pieczenia jak robię coś w piekarniku? :huh: Kiedyś robiłam parówki w cieście francuskim- cały spód mi się przykleił... Kolejnym razem frytki- też strasznie przywarły :oo2: Zawsze myślałam, że papier do pieczenia jest właśnie po to żeby nie przywierało :rolleyes2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry