• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Paula a to na pewno byl papier do pieczenia? Bo to dziwne powiem ci a moze taka kijowa jakosc niestety papier do pieczenia jest taki jak pergamin kiedys :zawstydzona/y: Taki mocno szeleszczacy nie wiem jak to inaczej napisac

Bashi a u was bedzie choinka w domu?

reklama
LiLuu tak papier do pieczenia... Puzel stwierdził, że pewnie kijowy papier, ale ja myślałam, że papier to papier :-p Ten jest taki twardy...

Paula może użyłaś śniadaniowego buhahahah:-D - sorki ale nie mogłam się powstrzymać:sorry:
Właśnie o te kluchy mi chodziło:-) widziałam gotowe w biedronce i może się skuszę i wypróbuję:happy:
Może kijowy, nie powinno nic przywierać:tak:

Liluu no szalejesz z zakupami,ja w domu też mam i często gofry robię bo Maja nie daje mi spokoju:-)

Rozia
do plam z marchewki to jeszcze daleko:-) ale sposób ciekawy. Na pewno wypróbuję:-)

Ja tam świąt jeszcze nie czuję:baffled:

Hehe Paula tak teraz patrze u ciebie na ten opis z boku i widze "balamutka" strasznie do ciebie pasuje strzal w 10 :-D:-D:laugh2: Bo tak mnie dzis zbalamucilas ze z biadu chyba nici beda :laugh2::laugh2::laugh2:

Alez oczywiscie ze bedzie choinka I ozdoby..lubie dekorowac dom and rozne okazje wiec juz nie moge sie powstrzymac w sklepach zeby kupic kilks pierdulek do domu...

reklama
LiLuu no właśnie też mnie zdziwiło to, bo w domu nigdy mi się to nie zdarzyło :no: jakie było moje zdzwienie w momencie kiedy zrozumiałam, że nie mogę oderwać parówek :oo2::laugh2:
W takim razie muszę spróbować z innym papierem :tak:
O jaaaaa wczas hahaha :laugh2: 10 punktów za spostrzegawczość :*
Wpadajcie do mnie na te ruskie w takim razie :-p Mam też dobre ciasteczka :-)

Roza hahaha nieeeee na bank do pieczenia :rofl2:
Kuś się kuś ;-)

Rozia ale ja nie pisałam, że mam papier do pieczenia w kwadraty :laugh2: Gdzie Ty to wyczytałaś? :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry