reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Marysiu teraz będzie już tylko lepiej :tak:
Straszne świństwa teraz panują w powietrzu...

LiLuu terroryzm pełną gębą ;-) Chyba niedługo będziesz musiała Lily kupić lapka, skoro tak się domaga :-)

reklama
teraz przy stacjonarce siedze bo zazwyczaj na dole siedze w livingu bo ona juz nie chce w pokoju byc:cool:

zobaczymy czy jeszcze któraś z dziewczyn wróci :confused:

a terroryzm to u mnie chleb powszedni :-D:tak:ale damy rade

ja myśle o ostwarzaczu dvd dla niej

Hej Dziewczynki!mialyscie racje;)enpr.mnie wciagnal,Kianek jest w zlobku do 14:00,potem po niego lecaaa;)jakby to moj M powiedzial;)ja mam urlop narazie,resztka sprzed macidrzynskiego jeszcze...bede sie meldowac w miare mozliwosci,tylko musze cos w fomu zrobic,bo jak Kianka odbiore,to wiadomo juz nic pozem nie zrobie;)wiec do uslyszenia wieczorkiem;):*

Rozia co gotujes??
i powiedz mi jak Bianka z owocami? dajesz jej kawałki owoców czy słoiczki? bo moja nie chce w kawałkach:confused:

reklama
Rozia no oczywiście, że prawdziwego :cool2: Faktycznie dzieci wolą wszystko co prawdziwe :tak:
Co gotujesz dobrego?

Ja znowu nie muszę gotować, bo Puzel powiedział, że coś pomyślimy jak z pracy wróci... I do sklepu pojedziemy też po południu, więc mam spokój... aleeee nudzi mi się cholernie, już nawet nie mam co sprzątać :huh:

LiLuu kuzynka kupiła dzieciakom taki DVD przenośny i wszyscy mega zadowoleni :tak: Zwłaszcza w trasie w samochodzie ma spokój, bo oglądają :-p
A więcej dziewczyn pewnie nie wróci, bo mówią, że czasu brak na BB... :-( chociaż jakąś tam iskierkę nadzei mam, że akurat się zmieni i wrócą :blink:

Biapl o no to super, że masz wolne :tak:
Nie ma za co, zawsze jesteśmy do usług ;-) i czekamy na linka do wykresu.

Do góry