• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Liluu śląskie dzis u mnie :-) Bianka jeszcez nie jadła, więc niech spróbuje :-)
Wiesz co, ona w kawałku, to tylko banana i mandarynke je, a tak to jej ścieram jabłko czy gruszke na tarce albo sama ząbkami skrobie :-) Z łapek jej się wyślizgują takie rzeczy.. Ale muszę teraz spróbować, bo już lepiej gryzie, więc może jabłuszko zje :-) No i słoiczki tez czasami w ruch idą, bo jak chcę,żeby zjadła jakieś owoce, których teraz w sklepie nie ma... banana to w ogole tylko w kawałku je, bo jak jej dałam ze słoiczka albo zmieliłam, to pogardziła...

reklama
ja tam nawet po powrocie do pracy postaram się tu bywać ,wiadomo już cały dzień na pewno nie ale w przerwach w pracy
lilka zaliczyła pierwsze przytrzaśnięcie palca miedzy szufladami ale nie mocno bo szybko zareagowałam tak że na strachu się skończyło
:-p

Rozia moja wogóle nie chce naszego jedzenia tylko słoiczki :( o owocach już nie wspomnę dziwne z niej dziecko pod tym względem

Ostatnia edycja:
Oj biedna :-( U nas już był upadek z łóżka... przy szufladach, to ją pilnuję, bo ona wisi na nich i jak by się tak puściła, to głową o płytki wlanie...

Liluu może dlatego,ze dośc długo była na słoiczkach i się przyzwyczaiła?? Ja Biance sama gotowałam, a słoiczki ma tylko jak mi sie np. nie chcę ;-P i teraz zaczęła jeść to co my bez problemu...

Rozia jej się kompletnie nic nie stało bo złapałam drugą szufladę :)
na szczęście Lilka narazie nie zaliczyła żadnego upadku czy poważniejszego wypadku

Rozia ja gotowałam przez jakiś czas ale ona nie chce domowego jedzenia :dry:i co mam zrobić nawet specjalnie kupiłam jej urządzenia do gotowania i dupa blada bo nie chce i nie zrobisz nic taka jest

http://www.philips.pl/c/avent-baby-storage/scf870_22/prd/

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry