• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Oglądałam kiedyś UWAGĘ o Gerberze właśnie, tylko nie pamiętam niestety, czy znalazł się taki temat w tym programie dlatego, że Gerber jest taki świetny, czy dlatego, że dodają byle co... :confused:

A powiedzcie mi, te Gerberki i inne słoiczki są robione tak jak przetwory, że mają jakiś tam dłuższy termin ważności?

Ale widzisz, ludzie zrobli aferę i już jest lepiej :-) liczę na to, ze wylapali wszystkie nieprawidłowości ;-) chociaż tak jak pisałam, rzadko ich sloiczki kupuję

Mnie zawsze dziwiło jak robią te słoiczki bez chemii skoro mają dłuższy termin ważności.... jedyne wyjście to chyba tak jak robi się kompoty i inne przetwory...

rozia no mam nadzieje ale ile jeszcze takich nieprawidłowości będzie wykrytych ? szkoda bgo powinni w tym przypadku mieć i utrzymywać najwyższą jakość

ok ja zmykam na zakupy

tak kompa mam ale bez myszki wiele nie zrobię :-D

Zmiana planow Lilka idzie spac pojade pozniej jak wstanie

Ostatnia edycja:
Ja jestem na enprze jako Ania:* Dzieki za rozgrzeszenie Paula:*butelki pomyte,jeszcze ziemniaczki trza obrac,miesko z sosikiem zrobilismy,a raczej zrobil m wczoraj wieczorem;)buzki:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry