• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka

ja już po porządkach, młoda śpi, ja z kawką... :cool2:
pogoda u nas również barowa:-p

Paula super, kolejne sprawy odhaczone:-) a myślisz już o sukni? masz jakiś pomysł?
Liluu jak tam na urlopie?:cool2:
Marysiu niespodzianeczka daje o sobie znać ;) niech rośnie zdrowo, a Ty się trzymaj mamuśka :)

Lilutek śpi ,obiad się robi dzisiaj słabo bo lało i nie mogłam nigdzie wyjść ziemniaczki zapiekane z boczusiem cebulką i marchewką a i parówką bo pustki w lodówce :-p ale już pachnie na całym domu mmmm nie mogę sie doczekać a wy co dziś gotujecie?

Mela znów śpi...nie dziwota, niskie ciśnienie a matka kawy nie chciała dać :p
ja sobie zaraz drugą zrobię ;)
Mati przywędrował z przedszkola, poopowiadał a potem zrobił maślane oczka o bajkę, więc ogląda ;)

wyszorowałam jeszcze fotel, a na dodatek parowym odkurzaczem potraktuję łóżka, odkażamy z żyjątek:cool2: ale to czekam na D, żeby mi się dzieciaki pod nogami nie plątały :)

na obiad dziś zupa szrekowa :-pczyli krem ze szpinaku i grzanki. I pierogi ruskie z cebulką i boczkiem :)

Lillu wiesz, ważne jest żeby umieć cosik fajnego stworzyć na obiad z tego co się ma pod ręką :) brawo za inwencje i smakowity obiadek :)
a Lilka jak? je z wami?czy ze słoiczkami walczysz?

kochana nadal słoiczki :baffled: ale co ja na to poradzę może jak ząbki jej wyjdą na dole to zacznie jeść z nami ale ogólnie nie jest źle bo je te słoiczki i z tego się ciesze bo wiesz jakie problemy mieliśmy z nią żeby w ogóle jadła teraz ślicznie zjada naszego też podziobie a to się liczy

reklama
A ja mam podly humor minelo juz 11 dni od kad szukam pracy i nic boze zaraz padne mam dola takiego ze mam wszystkiego dosc nic mnie nie cieszy bo boje sie o koljeny dzien a za samo mieszkanie mam do zaplaty 1000 zl :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry