P
Paula~
Gość
LiLuu tak mnie to tylko zainteresowało
Parówki to jedno z moich ulubionych dań
Ja miałam na obiad lasagne, ale jutro idę lekko w Twoje ślady i Truskafffki i będą kopytka ze skwareczkami i jajkiem sadzonym- Puzel sobie zażyczył :-)
Truskafffka nie mam żadnej konkretnej na oku, ale chciałabym jakąś z odkrytymi plecami i raczej coś w rybkę, ogólnie jakąś dopasowaną
Zobaczymy czy mi się wizja nie zmieni jak zacznę mierzyć ;-)
Kiedyś pożyczyliśmy taki odkurzacz parowy od ciotki- super sprawa! Nawet się zastanawiam czy by sobie nie zakupić...
Sylwia pewnie Cię to nie pocieszy, ale ja szukam ponad 4 miesiące
tzn. na początku podchodziłam do tego z przymrużeniem oka, ale jednak CV wysyłałam i nic...
Nie zazdroszczę sytuacji
Będę trzymała kciuki abyś szybko coś znalazła- mam nadzieję, że pomogą 
Parówki to jedno z moich ulubionych dań
Ja miałam na obiad lasagne, ale jutro idę lekko w Twoje ślady i Truskafffki i będą kopytka ze skwareczkami i jajkiem sadzonym- Puzel sobie zażyczył :-)Truskafffka nie mam żadnej konkretnej na oku, ale chciałabym jakąś z odkrytymi plecami i raczej coś w rybkę, ogólnie jakąś dopasowaną
Zobaczymy czy mi się wizja nie zmieni jak zacznę mierzyć ;-) Kiedyś pożyczyliśmy taki odkurzacz parowy od ciotki- super sprawa! Nawet się zastanawiam czy by sobie nie zakupić...
Sylwia pewnie Cię to nie pocieszy, ale ja szukam ponad 4 miesiące
tzn. na początku podchodziłam do tego z przymrużeniem oka, ale jednak CV wysyłałam i nic... Nie zazdroszczę sytuacji
Będę trzymała kciuki abyś szybko coś znalazła- mam nadzieję, że pomogą 

Aleeee jak już będziesz mogła to zapraszam! :-)
całą noc normalnie myślałam że nam w końcu sufit przegryzą france ,zobaczymy bo dzwoniłam do landlorta i mówił ze cos pomyśli bo byli z P kilka dni te]mui nic nie znaleźli ale tej nocy aż piszczały więc już nie ma niewiadomej