• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Truskaffcia brzuszek nie diety bardzodzo przestrzegam... tak:-) i czas dzis juz lepiej nie bylo jeszcze noszenia na rekach:-D hihi. A suwaczka mam a jak... tylko gw kiźwa wstawic nie umiem ehhh
Fajny prezent- ten do porozumiewania sie bez slow he he:-p

Liluu nie zazdroszcze myszy. Mam nadzieje ze sie raz dwa rozprawia z nimi:-)

Paula ale ja nie moge wejsc na twoj wykres...tylko na Liluu

reklama
Truskafcia - ja z okazji Walentynek dla męża zamówiłam bieliznę damską (zeby nie bylo - moj rozmiar). Ale na wszelki wypadek gdyby nie zdazyla dojsc na czas - to na miejscu tez sobie cos kupilam, ale nie takie sexi. Jeszcze tylko jakies winko.... I nie bedziemy spac do rana. Jak od tygodnia....

Katrina widze że teraz wy przejęliście pałeczkę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D my teraz nad sypiamy te kilka miesięcy:-D:-D:-D jak to P mówi regenerujemy siły :-p:-p:-p:-p:-pa na walentynki nie mam nic :( zobaczę pewnie w piątek coś wymyślę na szybko

LiLuu świat nam się przewraca do góry nogami ;-)

Truskafffka hahaha będziesz tylko odwracała poduszkę na odpowiednią stronę- dobre podchody! :-D
Tutaj masz bardzo fajny przepis na kopytka Kopytka - Przepis:tak: Ja mam przepis od mamy, ale jest baaaardzo podobny, właściwie taki sam tylko ilość składników inna, ale też na inną porcję ;-) Chociaż powiem Ci, że raz kupiłam kopytka w Kauflandzie i były pyyyycha jak swojskie :blink:

Aschlee ani się obejrzymy, a będziemy miały piękne lato- oby! :-)

Roza kurcze to nie wiem czemu, bo mam Cię w przyjaciółkach... A spróbuj teraz ;-)

Katrina uuuu to macie gorące plany :cool2::cool2::cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry