Roszpunka
Fanka BB :)
Ilonka, super ciuszki
Kupuj dla dziewczynki, bo ja myślę, że tobie się przydadzą
Ściany mieliśmy wytapetowane taką tapetą we wzory, ale nie mieliśmy czasu, kasy ani ochoty zrywać tej tapety i kłaść nowej, więc poszliśmy na łatwiznę i machnęliśmy ją farbą. Świeżo jest i czysto, na jakieś 2 lata spokój:-) Jeszcze tylko muszę zamówić nowe żyrandole i będzie już wszystko gotowe
p.s. to jest pokój gościnny.
Wyzdrowiałaś już czy dalej cię męczy choróbsko??
Też dziś m o 6 wyprawiłam na tydzień:-(
Ania, cieszę się, że wszystko dobrze z maluszkiem. To najważniejsze:-)
Rozia, nie mogę zobaczyć twoich obrazków:-(Zaraz zerknę na grupę.
piąteczko, wszystkiego dobrego:-)
Jutro wizyta i usg. Mam małego stresa już. Usg mam na 11, a wizytę przed usg, więc tak na 10. 30 najpóźniej bym musiała być w przychodni. I tak posiedzę z godzinę albo dwie w oczekiwaniu na swoją kolej
Żeby tylko z Maksiulkiem wszystko było dobrze.
Ciekawe czy znów mi się dostanie za wagę
Kupuj dla dziewczynki, bo ja myślę, że tobie się przydadzą
Ściany mieliśmy wytapetowane taką tapetą we wzory, ale nie mieliśmy czasu, kasy ani ochoty zrywać tej tapety i kłaść nowej, więc poszliśmy na łatwiznę i machnęliśmy ją farbą. Świeżo jest i czysto, na jakieś 2 lata spokój:-) Jeszcze tylko muszę zamówić nowe żyrandole i będzie już wszystko gotowe
p.s. to jest pokój gościnny. Wyzdrowiałaś już czy dalej cię męczy choróbsko??
Też dziś m o 6 wyprawiłam na tydzień:-(
Ania, cieszę się, że wszystko dobrze z maluszkiem. To najważniejsze:-)
Rozia, nie mogę zobaczyć twoich obrazków:-(Zaraz zerknę na grupę.
piąteczko, wszystkiego dobrego:-)
Jutro wizyta i usg. Mam małego stresa już. Usg mam na 11, a wizytę przed usg, więc tak na 10. 30 najpóźniej bym musiała być w przychodni. I tak posiedzę z godzinę albo dwie w oczekiwaniu na swoją kolej
Żeby tylko z Maksiulkiem wszystko było dobrze.Ciekawe czy znów mi się dostanie za wagę

Ostatnia edycja:
super, trzeba sie rozerwać ( póki jeszcze mozesz hihi) trzymam kciuki , niech te szaleństwa zaowocują
korzystaj póki mozesz bo potem na cycu bedzie dietka hehe
bo 150zł dniówka !!!!!!! takze niech sie stara !!!!!!!!!!!!