agnieszka_dk
Fanka BB :)
hey ja wpadam powiedzieć ze zyje i nie odzywałam sie bo heh poszłam do pracy i mósiałam to ogarnąć wsszystko ale teraz już ok i nawet mam troszke wolnego to was podczytuje;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dzis mam usg.Ciekawe czy chlopiec sie potwierdzi.Co do tych testow.Znam kilka osob ktorym sie nie sprawdxil bo dzialal na zasadzie ph moczu.Jak kwasne to dxiewczynka jak zasadowe syn.Dziewczyna miala zasadowe ph. Zrobila test wyszedl chlopiec.W drugi test wcisnela cytryne wyszla dziewczynka/Ja mam kwasne ph a na usg niby chlopak
no i ściany super !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta ściana chropowata to jest juz tak zrobiona czy to taka tapeta specjalna i na nią położony kolor?????? bo widziałam ze są takie białe tapety i moze je pomalowac !!!!!!!

ale jeszcze spróbowałam skontaktować sie z firmą przez którą zamawiałąm tego kuriera i udało mi sie to odkręcić i nawet pieniązki mi dziś mają oddać za tą nieudaną transakcje takze wózio bede miec w środę juz :-) NIe mogę sie doczekać juz !!!!!!!!!!!!!!!!!! a Potem jeszcze musiałam jechać na miasto z Jasiem i zrobiłam sobie dość dłuuuuuuugi spacer , i przy okazji zahaczyłam o lupma bo dziś wszystko po 1-3zł hihi :-)
ale zobowiazalam sie wiec musze to gowno skonczyc
a jeszcze 100 mi zostala