• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Oj kochane czy tylko mnie sie tak dziś w dupska leje?????????????? Nie wyrabiam juz normalnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Od rana w sumie latam jak głupia i czuję jak mi sie sadło topi :sorry2:

Najpierw zakupy w lumpie ( wydałam 15zł a kupiłam ho,ho !!! tzn dla maluszka kocyk cieniutki bialutki za 1zł :-p i spodenki niebieski tez za 1zł, a dla siebie 3 pary spodenek, 2 bokserki i 1 z krótkim rękawkiem,najbardziej jestem zadowolona z białych spodenek przed kolanko za całe 2zł :-D Jutro porobię zdjęcia bo dziś poprałam wszystko :-)

Nie nadrobiłam bo dopiero co wróciłam od rodziców.....i sie chłodzę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdąrzyłam zobaczyć maleństwo sylwi- GRATULUJĘ KOCHANA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Karolinka TY sie wagą nie przejmuj, nie jest źle :-) zresztą nawet tego po Tobie nie widać......a tak a propo to Ja też mam tyle na plusie :-D a po mnie to widać i to bardzo po Tobie NIC !!!!!!!!!!!!!!!!! ubranka piękne !!! :-)
Małami szkoda ze z wesela nici , bo wiem ze byś sie dobrze bawiła no ale .......... a co do G to baaaaaaaardzo dobrze zrobiłaś ze On sam musi robić to co trzeba, kolega tak naprawde chyba bardziej jego niż Twój wiec niech lata koło niego i przy okazji w domu działa, niech wie ile TY musisz zrobić !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
losiczka ale bez Ciebie tu smuuuuuuuuuuuuuutno :-(

Róza zabij mnie ....... dziś nie wysłałam lutki...... jutro to zrobię - przepraszam !!!!!!!!!!!!!!!!! zasłużyłam na lanie .... wiem :sorry2: aaaaaaaa i ja mam ta dowcipną .....:sorry2: nie wiem czy bedzie Ci pasować ?????????????

Ostatnia edycja:
Ja tylko na chwilkę. Wizyta super!!! Bardzo profesjonalny lekarz, super sprzęt itd. Moje USG trwało prawie godzinę :szok:
Z maluszkami wszystko ok :-D:-D:-D
Mają 43 i 47 mm, tętno 169 i 165, NT 1,1 i 1,4, kość nosowa obecna, przepływy prawidłowe.
Ogromny kamień spadł mi z serca!!!

Sylwia, cieszę się, że Twoja wizyta też ok :biggrin2:
Roza_, jeszcze raz nie ma za co :biggrin2:. Tak, to jest ta podjęzykowa. Wiesz, jak stosować?
Karolciu, ciuszki przesłodkie, no i jednak odrobina różu się wkradła ;-)

Jutro nadrobię resztę! Miłego wieczorku!!!

hejka

ciężki dzień u mnie.. maseee pracy...no ale cóż, bywa że luz bluuz i się obijam, to czasem dla równowagi trzeba zacisnąć zębiska i pracować wytrwale..
ale teraz już z górki.. do 21 siedzę w szkole, odrobiłam z obowiązkami i lukam do was :)

Dziama hehe ja też pedagog z wykształcenia :p
super szkołe robisz, mam hopla fotograficznego ;)
Katy bukiet śliczny, miły gest :)
Ilona ale masz zajefajne lumpki !!! :D
łosiczka ale mi cię szkoda, masę pracy masz i Szymonek biedulek :( Trzymajcie się
Piąteczka nie no SZOK co za parapety chodzą po tej ziemi, sikam na nich ciepłym moczem!!!
Kasia usg
Małami i dobrze, niech G poczuje jak to jest być w kobiecej skórze na co dzień hiehie dowaliłaś piwem hiehiehie
Ja tam się też nie trzaskam, ja jestem w domu-ja mam więcej obowiązków domowych, D jest w domu-On ma..i bez dyskusji grrrr
Karolina załatwiłaś teściową pierwsza klasa ;) widzę, że rzeczy dla maleńtasa się kompletują ;) fajowskie ciuszki :D
z pracą odważnie, ale wiesz, do odważnych świat należy ;)
Roszpunka powodzenia !! byle do soboty, a potem luuuz ;)
Sylwia gratki 18mm szczęścia :)

ilonko dzis wszystkim się przypomina po co d.... ma rowek. No i jak pisała katy brak prądu może mieć swoje dobre strony

butterfly no raczej bardziej naturalnego sposobu nie ma , a małego nie chciałam przystawiać , bo byłoby tylko gorzej to raz , a dwa tabletki

Ilonka nic się nie stało:-), jak nie masz jak wysłac to możesz tego nie robić, tej od Kasi mi starczy:-)

Kasia no to super!!!! a tak się denerwowałaś:-D:-D:-D:-D

Truskaffka szkoła:no: eee współczuję, ja to już nigdzie nie idę:-)

Kasia no wiem jak, a ty jak bierzesz, boja 2 razy po jednej:-)

Co sądzicie o tym kawałku??? ja go uwielbiam http://www.youtube.com/watch?v=HGH-4jQZRcc

Ostatnia edycja:
Róza ja mam dowcipną tylko, nie mam podjęzykowej !!!!!!!!!! Dla mnie to nie problem kochanie, trzeba , i pasuje taka to jutro wysyłam tak jak sie umawiałyśmy :-)
Piąteczka i tu mas rację !!!!!!!!!!!!!!!!!
Truskafkka a no w poniedziałki w jednym z lumpów wszystko po 1-3zł takze naprawde mozna sie obkupić, przeważnie patrzyłam dla dzieci ale dziś pomyslałam o sobie i jestem bardzo zadowolona :-) idę głosować na FB na Twojego kibica :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry