• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej! melduje tylko że jestem zyję, mam sie ok ale na dłużej wejde do was dopiero jutro. dzisiaj miałam od rana wizyte u endokrynologa, potem parę spraw do załatwienia, szybko do domu zrobić obiad i znowu wybywam na miasto. ale od jutra już jestem dla was. pozdrawiam was słonecznie i do juterka. jutro obiecuje poprawę i wszystkim poodpisuję. buziole

reklama
witajcie

Karola - po pierwsze wagą i tym, ze przytyłaś nie przejmuj się - wiem, łatwo powiedzieć, tym bardziej, że sama nie byłam zadowolona z tego jak wyglądam (choć przytyłam 16kg - dużo i nie dużo), ale uwierz mi - dziś mija 2 tyg. od dnia kiedy urodził się Kubuś i.... brzucha już prawie nie mam, uda i pupa już sporo mniejsze, celulitu też już prawie niet... po prostu zaczynam wracać do formy. I tak będę musiała nad sobą popracować, bo waga startowa przed ciążą była zdecydowanie za wysoka, ale to, co mi przybyło ciała w ciąży, szybciutko znika.
A co do karmienia - Kubuś od początku jest na butelce (już pisałam, ze ze względu na to, ze biorę leki odczulające), ale może to i dobrze, bo raczej nie dałabym rady naturalnie wykarmić takiego głodomora.

Piąteczka - olej to!!!!! szkoda zdrowia i nerwów na głupie zawistne gadanie, najważniejsze, że się kochacie i jesteście razem, bo tego chcecie

Dziewczynki - dzięki za miłe komentarze pod fotkami moich dzieciaczków.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

To moja dzidzia :)
18062012083.jpg
18062012084.jpg
Niezbyt widoczne ale napewno cos widac :)

Karolina, Katrina ja też chciałabym karmić butelką i nie widzę nic w tym złego:-)

Sylwia no to super!!!!:-D:-D Gratki jeszcze raz, spokojna już jesteś???:-)

Agnes widzę że ciągle w biegu jesteś:tak:

Kasia_es jak po wizycie???? Kochanie przyszła już luteina do mnie:-D:-D:-D dziękuję raz jeszcze!!!!!!:-D:-D
Przypomnij mi tylko - to ta pod język? jakaś duża mi się wydaje:happy2:

a co do butelek to ja nie widzę problemu. mój najmłodszy jest od początku na butli. Trzeba tylko sobie załatwic receptę na zgubienie pokarmu bo inaczej to masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja mimo , że brałam tabletki to myslałam, że umrę z bólu. reki nie mogłam podnieść do góry. Ale m przyszedł mi z pomocą i on własnoustnie odciągał mi nadmiar, ale tylko tyle, żeby ulżyło ciutkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry