Malami123
Fanka BB :)
Katy ,Karolinko.........dziewczyny mowie wam nie robię nic nawet małym paluszkiem nie tknę hahaha taki mądrala to niech sobie radzi no i nawet na obiadki były : placek ziemiaczany po wegiersku,schab pieczony z frytkami,chinszczyzna,flaki i bigos z młodej kapustki i spagetti no jak sie chce to sie wszystko upichci ....a masz Ty teraz Kuro domowa heheheeh facetów to czasami trzeba porzadnie zreformowac
))) Pozwoliłam kiedys raz sobie wejsc na głowe i juz nigdy w zyciu więcej na to nie pozwolę!!!!! Ja tez potrafię sie postawić a co 

hehe i nawet wczoraj juz uszykował obiad na dzis hahahaha
Moje dziecię pojechało dzis na zieloną szkołe co prawda wracają juz jutro bo to 1 klasa ale zobaczymy jak to bedzie

hehe i nawet wczoraj juz uszykował obiad na dzis hahahahaMoje dziecię pojechało dzis na zieloną szkołe co prawda wracają juz jutro bo to 1 klasa ale zobaczymy jak to bedzie

Ostatnia edycja:

zacofany kraj, gdzie tylko wścibscy ludzie wtykają nos w nie swoje sprawy - nie ważny wiek czy co innego, ważne że się kochacie i jesteście ze sobą szczęśliwi
ale cóż zrobić, na tarczycę,cukier,i na wyregulowanie cykli
dodatkowo mam skierowanie do szpitala na HSG jamy macicy bo chcą sprawdzić czy nie ma tam np.żadnych polipów czy coś co mogło spowodować poronienie. Tarczyca jeżeli zejdę w ciągu miesiąca <2 mamy zielone światełko do starań :-) już dostałam nawet leki antyporonne żeby w razie pozytywnego testu od razu je brać i nie czekać zanim mnie przyjmie na wizytę 2-3 tygodnie bo to różnie.
Ale dziś w ucieczce przed upałem wybrałam się na lumpa i kupiłam Maksiowi kilka ciuszków, głównie takich większych, bo nie wiem czy później będę miała czas chodzić po sklepach.