• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć kobitki :tak: pogoda nie za ciekawa,niby ciepło ale wieje zimny wiatr :baffled: ogólnie 2 dzień brania tabletek i chyba jedna z nich daje mi się bardzo we znaki bo mam efekt uboczny :szok::crazy: ... , Pozdrawiam Was :)

reklama
Dziama to masz zabiegany dzień:tak:, a @ może się rozkręci...:-)

Katy a no coś tam się dzieje, ale na starania to szans nie ma:tak: bo co z tego jak owulacji brak:-) ale może się już to skończy:-)
Ale śpioch z ciebie....:szok:

Butterfly no niestety, trzeba cierpieć:wściekła/y:, ja czuję że mi się przytyło tu i ówdzie...

KatyB no to zaszalałaś z tym spaniem :) ja tak wczoraj pospałam po szkole padłam jak kawka około 14,30:) wstałam na mecz i lody i poszłam spać ponownie a dziś w pracy znów zasypiam . A dzień cyklu heheh ekstremalny bo 50 dzwoniłam do mojej gin i kazala poczekać do pon i jak coś lutke brać -(Róża) coś sie pojawiło ale co to to nie wiem zobaczymy czy się rozkręci.a co do Lutki to jak będziesz potrzebować daj znać :)
butterfly21 a co ci sie dzieje po tych tabletkach??? mówił ci lekarz że tak może sie dziać czy jakby co kazał odstawić?

Roza,dziama86 nic takiego się nie dzieje, mam 2 różne na tarczycę i jeden usuwa toksyny i oczyszcza organizm u mnie dosłownie -> bo mam biegunkę :baffled: mam je odstawić (jedne) dopiero jak będzie wynik testu ciążowego pozytywny :-)

katy jestem jestem ale też dziś pospaliśmy jak zwykle w niedzielę a potem była u mnie siostra. Teraz właśnie wróciłam z basenu i zasiadam przed TV i mecz oglądam:))) dziś kibicuję Duńczykom :tak::tak::tak:

nie wiem co to o mnie powie ale u mnie to zawsze jest na odwrót... ja leżę z kacem a m mi śniadanie do łóżka przynosi ... oczywiście jak już dam mu znak, ze coś przełknę:-D co prawda nie zdarza mi się to często ... ale i tak częściej niż jemu... on z tych co umie pić z umiarem i wie kiedy przestać.... ja niestety nie:-p

dziama a może zrób jeszcze test?? mierzysz tempkę??

ania trzymam kciuki, żeby operacja przebiegła szybko, bez komplikacji i żeby pomogła!!

róża mam nadzieję, że nowy gin coś pomoże:tak::tak:

truskaffka zazdroszczę jeziorka

sylwia, rozia życzę jak najmniej spotkań z porcelanką:tak:

butterfly witaj jeszcze raz i życzę powodzenia!!!!!

dziewczyny ja anty nigdy nie brałam a i tak zajść nie mogę więc to nigdy nie wiadomo co komu stanie na przeszkodzie....

my wytaplani, małe morskie stworzenie uchachane na maksa, codziennie by chciało jeździć nad jezioro:-D
D "spalił raczka" i cierpi trochę biedak:baffled:

Katy &&&& za żołnierzy M ;)
taaa motorek w tyłku, na gaz..żeby taniej było buhahahaha
Roza szybkiego końca tego cyklu &&&&
u mnie też wariacje po odstawieniu tabletek anty :wściekła/y:
Piąteczko hehehe zero litości, jak trawniczek?:-p
Dziama co studiujesz?
Jane u nas dwa mecze lecą, D rządzi pilotem i ogląda obydwa:-D

jane :) hehehe tzn że ten wczorajszy mecz tez koleżanka odchorowała? :) czasem trzeba - ja z kolei mam mocniejszą głowe od mojego M i nawet jak zdaża nam sie gdzieś razem obojgu alkoholizować to on odpda pierwszy ma biedaczysko słabą łepetynkę :) teściora powtarzałam dwukrotnie więc kolejny nie ma sensu poki co temp nie mierzę chciałam poczekać aż mi się unormuje wszystko po tabletkach - nie jestem zwolenniczką tabletek dostałam je na wyregulowanie okresu i jak widać mam regularny że hohoho :) z drugiej strony łatwiej o wpadkę jakby co ;) bo my nie staramy się do wiosny przyszłego roku hehhehheh ale chcieć byśmy chcieli nawet już;) a jak zacznę mierzyć to jeszcze bardziej sie wkręcę :)
Piąteczka Fototechnika robię to szkoła policealna -superaśna zresztą :) a studia pedagogika społ i terapia pedagogiczna poszły na razie na okres zawieszenia na rzecz pasji:)

Ostatnia edycja:
reklama
Jane wiedzialam ze jakos sportowo dzien spedzasz:tak: i sie nie mylilam.....oj jak ja bym chciala zebys tu blisko byla:-(...........ciaglabys mnie do ruchu.........na rowery, na basen a ja nie mam tu z kim chodzic wszyscy albo pracuja albo kanapowcy.....:-(

Ja tez czasami odlece ale uwazam na to zeby nie przesadzic bo mnie wtedy tak okropnie glowa boli a ze boli mnie czesto tez bez picia wiec boje sie tego bolu jak diabel swieconej wody;-)
Ciekawe jak
Malami :-)nie pokazala sie po weselichu czyli bylo chyba odjazdowo...........pewnie jutro sie dowiemy :-)
Dziama to zwariowany dzien mialas :tak:
Truskafffka....na gas....powiadasz????? :-D:-D:-D

A ja dostalam dzisiaj piekny bukiet od kolezanki za ta pomoc i przechowanie ich pod swoim dachem......bardzo mi sie milo zrobilo bo mnie zaskoczyla:-) IMG_9994.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry