• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzień dobry dziewczynki

mój salon wyglądał wczoraj jak strefa kibica!
masakra! Pięciu kibiców z flagami , szalikami i całą resztą zabawek. Stół cały się kleił. Co oni juz do szklanek nie trafiali??????? Mój dzis leży i zdycha. A dobrze mu tak hi hi. Niech jeszcze trochę pocierpi. Wypijemy kawkę to będziemy go ratować:-)

reklama
Jatez witam z rana mialam kiepska noc tak mnie zgaga meczyla jak nigdy wam powiem od prawie lat nie maialm zgagi od czasow operacji a teraz znowu szok ;/ tak sie nameczylam ze myslalam ze zaczne miec wizyte z kibelkiem ale ominelo mnie ide was podczytac ...

Troche podczytalam a wiec tak Aniu ja nie mam pojecia co z ta lutka bo ja nie bralam .
Roza a ty masz dlugie cykle a u ciebie ostatnie 2 cykle przyszla @ normalnie czy tabletkami musialas wywolac ??
Butterfly wiesz lekarze sa roznri i nie kazdy jest swietny ja w ciazy z Oliwka poszlam do lekarza co polecila mi znjoma bylam w 10 tyg a on do mnie zew poronie bo mam tylozgiecie macicy i to sie nie utzrema plakalam jak bobr poszlam na usg byl krwiaczek ale wszystko bylo ok a potem poszlam do innego lekarza i wysmial tego co mi mowil ze poronie no i przenosilam ciaze o 8 dni a co do leczenia to naprawde mialas dziwna lekarke :szok:jak tak mozn sie myslic przeciez to zalezy zbebys miala dzieciatko a ona cos takiego szokk poprostu ale u mnie w miescie tez sie paru takich agentow znajdzie ;/

Piąteczko nie ma litości he he:-)

Sylwia wszystkie @ były wywoływane lutką (cykle bezowulacyjne) porażka - a było normalnie:wściekła/y: teraz też tak się zapowiada. Przed staraniami miałam @ w góra 34 dniu cylku

Ja już po kawusi:-)

dzieńdoberek
jak minęła u was sobota??
Katy kawusia obowiązkowa :tak: hip hip hurrra !!!!!!!!!!!!
Roza zmień lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziewczyno płacisz dużo kasy za wizyty z on cię traktuje bardzo źle nie ma innej opcji zobaczysz zmienisz gina i fasolka się pojawi :*:*:*:*:*:**:*:*:*
Sylwia faktycznie niezły lekarz :wściekła/y:
Piąteczko meżuś taki biedny po wczorajszym a ty zero współczucia ;-):-p
Truskaffka miłej niedzieli nad jeziorkiem też bym gdzies pojechała ale pozostaje mi ogródek
Katy wiesz to było badanie nie inwazyjne zwykłe USG a wynik bardzo zły dwie na trzy żyły zatkane będą próbowali uratować tą mniej zatkaną (pewnie wytną jakąś część) najgorsze to że na operacje będzie pewnie z 3 miechy czekał jak nie dłużej a nas zaczyna czas gonić :wściekła/y:no ale cóż jak mówiłam już od roku żeby się zaczął leczyć to nie a teraz jak boli że się chodzić nie da to poszedł ahhhhhh faceci
miłej niedzieli dla całej naszej ferajny

roza jak to sie mówi cierp ciało coś chciało i nie ma zmiłuj hihi
jak wczoraj to było fajnie z kumplami
alkohol.gif

a dzisiaj to
chory.gif
i żonkę z mamusią się na ratunek wzywa! no nie

kara będzie długa i uciążliwa- najpierw go troszkę podleczymy a nie trzeba być geniuszem , żeby postawić diagnozę
dentysta.gif
, więc leczenie jest łatwe choć komplikacje moga wystąpić. A jak wiadomo na kaca najlepsza jest praca to go wygonimy do strzyzenia trawnika- niech wie , że jest niedziela hi hi. A tak się zarzekał , że nie bedzie dużej imprezy bo musi zaległości w pracy nadrobić- kłamca jeden:-D

reklama
Piąteczko my kobiety to nie mamy litości ;-)
Roza super idz jak najszybciej bo ile można czekać na owu a poza tym oczywiście zdrowym kobietom zdarzają się cykle bez owu ale max dwa ty już swoją porcje że tak powiem dostałaś teraz pora na fasolkę ;)
a gdzie reszta dziewczynek??????? Hop hop wstawać śpiochy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry