• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No kochana tutaj to norma tyle czekać ;)
butterflay nie było żadnych zgrzytow coś ci sie chyba pomyliło :)
na pewno pomieszalas coś z innym wątkiem ;) widziałam cię na nim i tez odeszłas twierdząc ze nikt cię tam nie chce

reklama
Roza ten wątek :-) tu jest losiczka,KatyB itp... Przypomnę się: Asia,poroniłam 1 ciąże -19 maja. Poprzedni nick asaiczek18. U mnie dobrze, wczoraj miałam wizytę u lekarza w Poznaniu ;-)

AniaBuchowicz
byłam na tym wątku i się nie pomyliłam - fakt odeszłam z kilku wątków bo nie chciało mi się wysłuchiwać pretensji o nowe konto i podejrzeń,że jestem trollem albo ignorowania

Ostatnia edycja:
Ania nic tylko uzbroić się w cierpliwość:-):-) , widać już coś u Ciebie kochanie??? to już 14 tydz - można już powoli odetchnąć z ulgą...

Butterfly tyle to pamiętam:tak::-). Zadowolona jesteś po wizycie???

Ostatnia edycja:
Butterfly kochana nikt cię z tąd nie wygania :) rozgość się i zawsze możesz na nas liczyć ok??
co do twoich osądów np że w liście staraczek jesteś pod starym nikiem to sprawa jest prosta to ty musisz wystąpić do osoby prowadzącej o zmiany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ona tego nie zrobi sama zrozum ma nas kilkadziesiąt osób i nie da rady spamiętać o wszystkim ;)
i dodaje jeszcze raz tutaj żadnych zgrzytów o twoje nowe konto i nick nie miał i nie ma !!!!!bo z jakiej strony??czy to nasz interes?? nie tak że kochana nie "wymyślaj" tylko "baw"się dobrze :)))))

EDIT :

pisz co lekarz na wizycie powiedział :)

AniaBuchowicz nie mam pretensji o stary nick na liście, tylko widziałam że tam jeszcze widnieje i że ktoś pamiętał - dużych zgrzytów nie było ale dostałam kilka wiadomości czy nie oszukuję i czy nie jestem tym trollem

Roza czy widać ??:-D ja mam już 112cm w brzuchu choćbym chciała to nie dam rady ukryć że jestem w ciąży |(oczywiście nie chcę tego ukrywać bo jestem dumna)
zaczynam powoli "luzować" masz rację teraz to już można ale nie do końca dlatego jestem szczęśliwa że mam ten detektor tętna płodu i sprawdzam sobie serduszko dwa razy dziennie :))) to mnie bardzo uspakaja

Butterflay moja rada dla ciebie OLEJ TE WSZYSTKIE KTORE CIE O TO PODEJRZEWAJĄ :)))) ok?? obiecaj mi że już nie będziesz się tym przejmować :)))))
oki ja zmykam na meczyk dzisiaj ze znajomymi będziemy kibicować do później

reklama
Ania oczywiście że nie do końca spokój he he, bo takiego nie będzie:tak:. Aż 112 cm:szok::szok: o kochana ładnie:-)
Miłego oglądania...

Ps mój m wparował do salonu z flagą:-):szok: udzieliło mu się - bo do tej pory nie kupował żadnych gadzetów:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry