• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam was moje drogie panie

ja własnie wstałam a jak :-)

piąteczko i Kasiu rozwaliłyście mnie z rana tymi żartami normalnie siedze i się śmieje na całęgo :-D:-D:-Dale ten przepis na kurczaka muszę wypróbować

Katy kochana ty moja ciebie to tak tu widać jak i mnie czyli wcale :P dobrze że znajomi już mają klucze więc kiedy się wyprowadzają??

Ilonko faktycznie czasem nie ma kogo zapytać o opinię dlatego dobrze że was tu mam :)))

Pamelo zdrówka :tak::tak:

i już zapomniałam co miałam napisać :P życzę wszystkim miłego dnia

reklama
Piąteczko przepis nieziemski , napewno zwala z nóg :-D :-) :-) :-)
Pamela kotuś zdrówka !!!!!!!!!!!!!!!! a wykres naprawde masz obiecujący !!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sylwia
ale zaganiana jesteś !!!!!! odpoczywaj wiecej !!!!!!
truskaffka TY sie nie martw, chłopcy napewno sobie doskonale radzą !!!!!!!!!!!! :tak: zaraz głosik pójdzie.....
Marysia ooo szok..... kto by sie spodziewał po Twoim brzuszku ze tam w środku taki mały puplecik sobie pływa !!!!!!!!!!!! :-) ale dobrze, niech rośnie i nabiera tłuszczyku ;-) a wózio i inne rzeczy zdąrzysz kupić bo teraz bedziesz miec duuuuuuuuuuuuuużo wolnego czasu :-)
Aniu aleś pospała !!!!!!!!! :szok: super , aż zazdroszczę ze masz taką "nutkę" do spania :-D zresztą masz wolne to korzystać trzeba !!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-)

Ania to daj znać po wizycie:-)

Marysiu oho to duża dziewczynka, odpoczywajcie teraz:-)

Piąteczko no "kuręcinka" pyszna:-D:-D

Pamela ale masz ładnie na wykresie, może ty już w ciąży jesteś:-D

Sylwia oj ciężki dzionek - odpoczywaj:-)

Właśnie biapl napisz coś więcej;-) co u ciebie:tak:

Katy a ty kochana, co tam u Ciebie napisz lepiej, po za tym że miałaś sprzątanko:tak:

Ostatnia edycja:
witajcie sobotnio

Maluszek dziś jest przekochany, zjadł po 3-ciej w nocy i dał nam pospać do 9-tej, tzn. obudziliśmy się z mężem, a dzieciaki jeszcze spały.
Mam nadzieje, że juz wychodzimy na prostą, bo ostatnie kilka dni było dla mnie dość stresujące. Najpierw Kuba wymiotował (tak chlustająco) po jedzeniu i miał takie b. wodniste kupki jak biegunka, bardzo mnie to zaniepokoiło, bo nie pamiętam, żeby Alinka tak miała. Poszliśmy do lekarza i uspokoił nas, że to normalne, bo sie jeszcze oczyszcza.. kamień z serca, ale zmieniliśmy mleko na takie zagęszczane - jak dla dzieci z refluksem, zeby sie nie cofało i jest OK. No i zmieniliśmy sposób karmienia - zamiast co 3 godz. po 90ml (żarłok mały), to co 2 godz. po max. 50ml, a często i mniej, bo to mleko jest treściwsze.
Jak się z tym uporaliśmy, to znowu wczoraj mały strasznie bulgotał i miał problem ze swobodnym oddychaniem, jakby miała straszny katar.
Tutaj dzieci po porodzie nie odśluzowują i niestety prędzej czy później maluch musi się z tym pomęczyć (Alinka tez tak miała) - no i wczorajszy dzień był niezbyt fajny, bo maluszek się męczył i marudził strasznie przez to, ale dziś już jest SUPER i oby tak juz z powrotem zostało.

Aniu a co za skan ma Piotruś ??????????????????
Katrina oby tylko teraz było lepiej :-) moze jakieś nowe zdjątka wstawisz ?????????? PROSZĘ :-)
ale aż mi sie przypomniały czasy kiedy to Jaś chlustał po każdym jedzeniu :-(:confused: i nie było wyjscia i my juz bardzo wcześno zagęszczaliśmy mu mleko kaszą i wtedy było juz OK, ale ile i On i Ja sie umęczyliśjy to naprawde :-( Musiałam Go ciągle pilnowac bo raz tak chlusnęło z niego ze ława była cała w mleku a on spał w gondoli !!!!!!!!!! :confused:

Ja czekam na mojego Piotrusia.......... ale dopiero z Wawy wyjechał :-( takze bedzie za ok 3,5 godziny :-( Ale na osłode wcinam truskaweczki z bitą śmietaną :-) I przeglądam te kojce :-) i tak myslę czy łądnie by wyglądało jakby sie do kojca baldachim z woalu dodało ...........

Ilonko to skan żył w nodze bo żylaki i szykują go do operacji ale tak dziwnie na takim oddziale miał to usg :( i musiałam na niego czekać a co do baldachmu to mnie sie wydaje ze tylko kurz przyciągał będzie ale wiesz ja sie nie znam :)

mam chwilke teraz bo bylam z mala sie bawic troszke bo uaprciuch mi juz nie spi w dzien od tyg i nie zamiezra do tego wrocic no mowi sie trudno ale za jakas godzinke juz bbedzie spala na szczescie ;p a ja sie dzis kiepskawo czuje ale ujdzie w tlumie ;p
nie obrazcie sie ze tylko o mnie ale nie mam czasu zeby was nadrobic :-(:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry