• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam z pracy,oj wstawać się nie chciało, zwłaszcza jak chłopaki tak słodko dalej spali
p.gif

no ale cóż począć...do pracy rodacy...

Chcę umówić się z moją gin na wizytę 27.06..niepokoi mnie ten ból z lewej strony, w tym cyklu często mi dokuczał. Dziś też..mam nadzieję że nic złego się nie dzieje, ale stwierdziłam że w tym temacie wole być hipochondryczką
p.gif

Kasia przypomnij kiedy masz wizytę?
Roza a ty kiedy wybierasz się do nowego gin?
Ania superaśna fotka malucha :)

Miłego dnia Kobietki!!

aaa i jeszcze prosimy o głosy:sorry2:
https://apps.facebook.com/dziecikibicuja/gallery.aspx?id=1076

reklama
Ilonka koniecznie:-D zawsze to inne mielone:-).
Dzięki za lutkę:tak::tak:

Truskaffka plan mam taki - jak przyjdzie lutka to ją zapodam na wywołanie @ i zacznę nowy cykl, i od 20 dc biorę duphaston przez 10 dni bez względu na to cz do tego czasu owu wystąpi. Jak mi się dupek skończy to idę do nowego gina i niech coś zaczyna działać. Mam nadzieję że do tego czasu wszystko wróci do normy i uda się:tak: ale z moim szczęściem różnie bywa ;-)
A ty idź do gina jak cię to niepokoi:tak:

Mąż też mówi o zmianie lekarza:-)

Dziama dziękuję za tabletki:-D:-D, starczy mi co dziewczyny wyślą:tak::tak: nie rób sobie kłopotu, ale będe miała na uwadze:-)

Lecę trochę się ogarnąć:-)

Ostatnia edycja:
witam i ja Kochane! 32 stopniowe upały a mnie chyba jakas grypa dopadła,nie wiem czy jajnikow przy tym nie przeziebiłam:sorry:.gardło boli,spanie łamie juz od południa,podbrzusze dosłownie piecze! a tu trzeba do pracy isc,potem najazd znajomych na mecz,tesc przyjezdza tez i zostaje do jutra,a mi sie nic nie chce! moze znajde chwilke jutro to zagladne i wreszcie nadrobie! buziaczki dla wszystkich!!!!

dzień dobry dziewczynki
kasia dobre dobre he he

jak mi sie dzisiaj nic nie chce!!!!!!!!! muszę ogarnąć lekko i rosół ugotować bo mój m idzie do kumpla na meczyk, więc lepiej, żeby miał podkład , no i rano też się pewnie przyda hi hi.

ja mam łóżeczko takie trochę większe to znaczy 140 / 70 i póżniej można z niego zrobić tapczanik. Kojec tez mam ale niestety przy dwójce już się nie sprawdził bo za lekki i dzieciaki tak w nim wariowały, że go przewróciły
a materac gryczano kokosowy- jest rewelacyjny

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie i znikam nie mialam czasu zeby wejsc bo bylam u babci pomagalam sprztac na cmentarzu po pogrzebie dziadka minelo juz 6 tyg wiec trzeba bylo wience zliwkoiwdowac a potem moja mala usnela zostawilam ja w domu i pojechalismy do mojej kuzynki zwiesc im lapka bo moj maz im naprawil a dzis rano bylam z mama na targu i tak sie zeszlo dzis sie okropnie czuje zygac mi sie chce ehhhh mala sie kompie a u nas upalll ;/

No nadrobilam......p;o pierwsze...........
Kasiu bardzo ci gratuluje tych dwoch serduszek:tak:....ale musieliscie miec miny:-D!!!!!!
Mania przykro mi ze taka wiadomosc lekarz musial ci przekazac ale chociaz nie lubie jak sie myla to mam nadzieje ze tym razem jednak tak bedzie:tak:
Biapl a co u ciebie ...bo nic nie piszesz???
Aniu suwaczek masz juz na 4 miesiacu:szok:..............loooooo a zdjecie wymiata:tak:....jest mega......maluch wyglada jak na hamaku na Bahamach :-D
Ilonka wozek faktycznie sliczny :tak:
Piateczko ja zniknelam bo znajomi dostali klucze do domu i jak pojechalismy tylko zobaczyc to na miejscu zorganizowalismy akcje sprzatanie......tęskilas za mna:sorry2:???? Dzieki;-):-)
Katrina, Viola fajnie ze juz pomalu znajdujecie czas na bb maluszki grzeczne bo wiedza ze mamusie tez potrzebuja czasu na swoje sprawy
Karolciu milego weekendu;-)...bo malo jakos bylo czasu w tym tyg zeby normalnie pogadac
Pamela zdrowka zycze :tak:

reklama
Witam sie i ja, przepraszam ze wczoraj nie zdalam relacji po wizycie ale pozno wrocilismy i trzeba bylo klasc sie spac. Dzis oficjalnie 1szy dzien 9-miesiecznych wakacji nawet dyrekcja kazala mi isc juz na L4 :) U malutkiej nadal cipulka,a malutka wcale nie taka malutka bo wazy juz 2 kg !!! Lekarz mowi ze zanosi sie na duze dzieciatko czego ja bym sie nie spodziewala - a juz napewno nie po rozmiarach mojego brzucha. Gin stwierdzil ze jestem bardzo pojemna i dawno juz takiej nie widzial i dodal z usmiechem ze jestem dobrym materialem na surogatke :-D:-D takze ogolnie wszystko super.
Teraz czekam az przyjdzie przystawko-kolyska dla malej z materacykiem a posciel mam czesciowo uszyta przez moja kochana babcie a reszte zrobie sama. Tyle o sobie.
KASIU - gartki wielkie bo jeszcze nie mialam okazji
ROSZPUNKO, ILONKO - fajnie ze macie juz wozki ja niestety jeszcze nie wybralam mam nadzieje ze przez 2 m-ce kupie cosik
WIOLA I KATRINA - zazdroszcze maluszkow w domciu, niech Wam sie chowaja zdrowo i spokojnie
Reszty stara sklerotyczka zapomniala wiec przepraszam ale wszytskie Was caluje w ten piekny - przynajmniej u nas - dzionek.

Ach i jeszcze ILONKO - wpisz prosze nastepna wizyta 18.07 dziekuje

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry