Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo pare osób własnie mi wybija z głowy to drewniane własnie ze względu na te wypadki itd, a jak mam dać za posciel do łóżeczka 350zł i łożeczko też ok 350zł bo chciałam konkretne z materacem i szufladą to mam potem miec dziecko poobijane i moze kupować kojec to ja dziękuje heheh !!!!!! Dlatego staneło na kojcu i juz ;-) a i posciel tez fajną tanią znalazłam takze luz :-)
STARACZKI 
Ciężaróweczki
Forumowe dzieciaczki 

Ale też czuję, że będzie zazdrosny, bo póki co jest pępkiem świata

Moja siostra ma kojec, jej mały już go nie używa, więc może mi pożyczy jakby była potrzeba.
albo ktoś da, albo kupi albo pożyczy - zycie jak w Madrycie
hehe !!!!!!! Ja mam po Jasiu 2 pociele( niebieskie) i znajoma mi dała żółtą ale kupię nową chyba jeszcze!!!!!!!!!!! aaaaaaa no i materacyk tez bede musiała kupić do kojca ale to juz groszę bo kupie piankowy a ten kosztuje ok 40zł z przesyłką juz na necie , a moze i u mnie w sklepie znajdę w podobnej cenie !!!!!!!
A dla nowego Maleńtaska to dopiero przyjemność
Tylko mieć kasy jak lodu i na sklepy
Idę się myć i spać, bo jutro niestety o 6 pobudka i do szkoły. Leniwej soboty wam życzę:-) odpocznijcie za mnie;-);-)