Roszpunka
Fanka BB :)
mania, fura to fura, musi swoje kosztować;-)
Można kupić taniej i wcale nie gorzej. Nie sądzę, żeby ta spacerówka w verdi była wadliwa. A co do podnóżka to jak się dowiem to ci napiszę.
Już bardzo niedługo przytulisz maleństwo
katy, mówiłam ci że będzie synuś mamusi, tak się długo nie chciał rozstać z brzuszkiem
;-)
sylwia, no racja, wtedy zazwyczaj jest pierwsze usg i widać już wszystkie części ciałka
karolina, ciekawe rozwiązanie z tymi pieluchami. Ciekawe czy się sprawdzi. Też myślę, że to nie dla mnie
Leniuch ze mnie
Ale twojej teściowej się nudzi, więc będzie miała zajęcie na miarę możliwości i na jakie zasługuje

ilona, cieszę się że zadowolona z wózka jesteś:-) Wygląda ładnie
Można kupić taniej i wcale nie gorzej. Nie sądzę, żeby ta spacerówka w verdi była wadliwa. A co do podnóżka to jak się dowiem to ci napiszę. Już bardzo niedługo przytulisz maleństwo

katy, mówiłam ci że będzie synuś mamusi, tak się długo nie chciał rozstać z brzuszkiem
;-) sylwia, no racja, wtedy zazwyczaj jest pierwsze usg i widać już wszystkie części ciałka

karolina, ciekawe rozwiązanie z tymi pieluchami. Ciekawe czy się sprawdzi. Też myślę, że to nie dla mnie
Leniuch ze mnie
Ale twojej teściowej się nudzi, więc będzie miała zajęcie na miarę możliwości i na jakie zasługuje

ilona, cieszę się że zadowolona z wózka jesteś:-) Wygląda ładnie

Może ty spróbujesz się dowiedzieć tego o co ja nie zapytałam????