• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ania, super masz zdjęcie, maleńtas wyleguje się jak na leżaczku! Słodziak:-D

mania, będę wdzięczna za wieści. Też chcę taki podnóżek, tak dla zasady! Przecież to jest ta sama rama, podnóżek by pasował doskonale, tyle że najpierw trzeba taki kupić, a z tego co patrzyłam, to nie jest takie proste. Tym bardziej jak się nie zna producenta.

Dziewczyny, mam łóżeczko!!!!!!!! Cieszę się jak dziecko:-):-):-):-):-):-):-):-)

Aniu avatar boski ale i zdjęcie maluszka jescze słodsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Ja tez postanowiłam ze bedzie kojec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-) taniej bezpieczniej i ładnie tez wyglądać bedzie
Roszpunka szybko dawaj zdjęcie łóżeczka :-) chwal sie :-)

agnes szczęsciara , Ty tez chwal sie tym łóżeczkiem ;-) super okazje złapałaś !!!!!!!!! :-)

Ostatnia edycja:
Roszpunka śliczne to łóżeczko !!!!!!!!! NO i masz tak naprawde całą wyprawkę :-) świetnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a jaki kolor jasny ????? szufladę tez ma ?????????????

Mój P wraca jutro wieczorem dopiero :-( To cholerne Okęcie konczy !!!!!!!! ehhhhhhhh !!!!!!

roszpunka szczęściaro :)))
Ilonko nie chodzi mi o kase tylko o bezpieczeństwo maleństwa ja pamiętam jak mój Dominik był cały poobijany :-(wargi porozcinane :(((( dlatego taki wybór a poza tym wydają mi się ładniejsze :)
a zdjęcie z ostatniego USG ;)

reklama
piateczka - z dnia na dzień jest coraz lepiej i fajniej, Alinka całuje małego po główce, głaszcze, cały czas obserwuje co ja robię i robi to samo ze swoim dzidziusiem, ale na początku nie było tak różowo, bo była bardzo zazdrosna i przez to starała się zwrócić na siebie uwagę- na ogól w mało fajny sposób (mówieniem zdecydowanie o kilka tonów za głośno, rozrabianiem, itd.), ale staramy się poświęcać jej dużo czasu i uwagi, tak, żeby widziała, ze nic się nie zmieniło w związku z pojawieniem się nowego członka rodziny i nadal jest nasza księżniczką i bardzo ja kochamy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry