• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

AniaBuchowicz obiecuję, ale to trochę przykre że każdy mnie olał bo zmieniłam konto i dla nich byłam/jestem trollem :dry:

Roza nowy lekarz - klinika leczenia bezpłodności i oczekiwana wizyta. Lekarkę znałam bo do niej chodziłam przed przeprowadzką - wszystko wróciło do stanu sprzed poronienia, Musimy popracować nad tarczycą dostałam leki euthyrox n50 i selen+e i po miesiącu mam powtórzyć badania TSH i FT4. Teraz muszę porobić prolaktynę,antyTPO,igG i IgM :sorry:Dużo leków dostałam ale co najważniejsze jeżeli za miesiąc tarczyca będzie dobra czyli wynik <2 możemy zacząć starania !!!! :happy2::cool2: W razie czego przepisała mi już zestaw antyporonny - duphaston i aspirin protekt czy coś tam ... I dostałam skierowanie do szpitala na hsg czy coś takiego na ocenę jamy macicy dostanę znieczulenie albo głupiego jasia i sprawdzą czy nie ma żadnych polipów i innych rzeczy co by spowodowało poronienie, a i do poprzedniej lekarki ,,, okazało się że mnie oszukiwała z wynikami cytologii ..

reklama
heh widzisz Roza :)))

dziewczynki które brały Luteinę prosze powiedzcie mi jak i kiedy ją odstawić ?? ja teraz łykam 2x1 tabletkę
moja lekarka już jakiś czas temu kazała odstawić od razu ale ja się bałam i zmniejszyłam tylko dawkę więc teraz to nie wiem za bardzo ;/ pomocy please

Jak to oszukiwała!!!!!!!!!!:szok: żart jakiś!!!!

Dużo tego się u ciebie nazbierało, ale najważniejsze że w końcu coś się dzieje:-)

Aspirin protect na podtrzymanie ciąży??? pierwsze słyszę:tak:

Ania ja przy pierwszej ciąży po prostu ją odstawiłam:tak: nic niepokojącego się nie działo:-)

Roza oszukała mnie z wynikiem i kłamała,że jest dobry i nic nie trzeba robić, a miałam przedtem cytologię IIIa i miałam usuwanie nadżerki , robiła mi cytologie i mówiła że jest świetna - wczoraj daje babce do poczytania a ta do mnie czy patrzyłam co jest na odwrocie to ja mówię,że zerknęłam ale nie wczytywałam się specjalnie skoro lekarz powiedział że jest oki a ta na mnie wielkie gały,że cytologia jest masakryczna i niezadowalająca ...

Hejka ....no niestety jedziemy do domu ale ja do tej pory nie bylam kibicem a teraz plakac mi sie chce:-(....tak sie chlopaki starali.........szkoda mi ich........no ale biednemu zawsze piach w oczy:zawstydzona/y:
Ania no a jak Piotrek po tym badaniu???:-)
Buterrfly no w koncu sie pojawilas.........dlugo cie nie bylo.......poprostu napisz do Ilonki zeby zmienila dane w tabelce:tak::tak:.........widze ze dostalas nie zly zestaw badan.....takie kompleksowe:tak:........super oby jak najszybciej maluszek zamieszkal u was ;-)
Roza pytalas co u mnie........ nic szczegolnego....jakos leci bez rewelacji ....m idzie we wtorek na badanie nasienia zobaczymy czy cos sie w tej kwestii zmienilo...a ja jaks taka nijaka......

Mojemu m sie szwędacz włączył chętny na wyjscie do kolegi:szok::szok::szok:........oszalał chyba:-D.....tyle co wrócilismy

Eh zapomnialam ze Malami dzisiaj na weselichu bawi....ciekawe co tym razem przeskrobie :-D:-D:-D

Ania znajomi juz poszli tak ze moze w tym tyg lub w kolejnym kawke zamawiam z Tobą:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Spicie śpiochy??? ja dopiero wstałam:-):-)

no szkoda że przegrali buuu:no::-(

Katy to wzorowych wyników męża:-):-) życzę.
U mnie też jakoś nijako... stoje w martwym punkcie bo ani w jedną ani w drugą stronę nie idzie. Wściekam się tylko i na moim m się to odbija:tak:
Czekam na luteine i od razu ja "łykam":-)

Miłego dnia:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry