• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie

Ania - ja co prawda nie dodaję do kapusty tłuszczu, ale za to zagęszczam zasmażką (tam jest tłuszcz),

Roszpunka, Ilonka - miałam okazje wypróbować na Kubie sposób Piąteczki (już wcześniej o tym słyszałam, ale nie sprawdzałam) o posypywaniu pupci mąką ziemniaczaną - miał bardzo odpażoną pupcie, a mąka wyleczyła jak ręką odjął - POLECAM!!!!

Ilonka - nie będę brała drugiego Bromka, już sytuację opanowałam kapuchą i jakoś dotrwam do końca, już mi nie cieknie i piersi sa miękkie, ale jeszcze trochę pokarmu jest. Nadal nie będę pobudzać, to zaniknie, a od poniedziałku chcę zacząć brać pigułki, więc nie będę mieszać z innymi tabsami.

Katy - i tak Ci zazdroszczę, że masz tak blisko na lotnisko - my najbliżej mamy połączenie z Dublina, a to 280km od nas - czyli jakieś 3,5 godz. w jedną stronę.

Muszę się umówić do Konsulatu na wyrobienie paszportu dla Kubusia - czyli czeka nas całodniowa wycieczka do Dublina (ok. 7 godz. w samochodzie - UWIELBIAM TO!!!!).

reklama
losiczko ja juz się zastanawiałam czy nie zrobić skanu i w paint poprawić. ale zrobiłyśmy się na bóstwa, ugotowałyśmy super obiad- ziemniaczki z koperkiem, schab po zbójnicku- podlejemy mu ze cztery tequilki na znieczulenie i bedziemy błagać o litość

No nie i znowu smaka narobiły heh:-)

Ilonka no nie mam tej luteiny:-( nawet teraz w skrzynce sprawdzałam,bo może przegapiłam, ale za to wymodliłaś mi pogodę - przynajmniej na dziś he he po południu się pięknie rozjaśniło i jest słońce:-D Przyznaj się jak to zrobiłaś lepiej:-p:-p

Kasia_es wózek super, nie dziwie się że nie przepuściliście okazji:-).Co do końca euro to wszystko się zgadza:-D koniec euro=seks a przynajmniej więcej :laugh2:

Truskaffka ja bromka biorę przez cały cykl:tak:

Katy no najważniejsze że wszystko załatwione:-)

Piąteczko co to za diabelski plan???:-D

Schab po zbójnicku - brzmi ciekawie:-)

smacznego roza
001.gif

ja lubię spieczona kaszaneczkę

reklama
Dziewczynki muszę się pochwalić,że mój m zdał dziś prawo jazdy :-):-):-) Co prawda teraz już niewiele z tego skorzystam, a przynajmniej przez najbliższy rok, ale i tak się bardzo cieszę :-):-):-)

Witaj Ulcia :-) Zerknij pod wykres :-)

piąteczko jesteś ??

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry