• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

PIąteczko ja to ogarniam małego ale o 21;30 dopiero :sorry:
Dopiero co wróciłam ze spacerku ;-)
Ulcia no co Ja mogę powiedzieć, jak i reszta dziewczyn raczej załamałam ręce, bo te godziny są tak różne ze ten wykres nie jest w ogóle do odczytu :-( jedynie testy owu moze coś rozjaśnią.....ale czy teraz jest sens w tym cyklu je robić ?????? sama nie wiem...... najlepiej jakbyś je robiła od następnego......... a powiedz mi zawsze miałaś regularne cykle , to pierwszy taki dziwny ????????????????????????

Poza tym chciałam dodać ze nasze forum ( nasz wątek ) jest najlepszy, jak zerkam na inne strony innych forum to mi czasem ręce opadają,,,,,,,,, dziewczyny są beszczelne, opryskliwe,wulgarne i w ogóle do dupy :sorry: ( za przeproszeniem) :sorry: zamiast pomóc wyśmiewają albo pierdzielą takie głupoty ze szkoda nawet przytaczać ...........czy tylko Ja to zauważyłam ???????????????

Róza ooooooo........ ja pierdziele :szok: co jest grane ???????? Kurka do losiczki doszła na drugi dzień ..... a przeciez nie wysłałam normalnym tylko priorytetem......... hmmmm/.........
To ja moze jeszcze raz wyślę ??????? mam tam pare jeszcze tych tabletek, a jak coś to mi gin da na wizycie jesli mi by było potrzeba( choć nie sądze )

Ostatnia edycja:
reklama
piateczko ja wiem że to grzech ale ja codziennie wstaje o 4rano tak więc siła rzeczy nawet nie ciężarna by spała ;-)
a za co ma być ta wyprowadzka kochana bo chyba nie doczytałam :zawstydzona/y:

ilonka tak długo urzęduje?????????? a rano o której się budzi?

aniu narozrabiałam do spółki z teściową i teraz sie boimy co to z nami bedzie jak m to zobaczy
napiszę na grupie

ilonko ja nie czytam innych wątków :-D:-D:-D

piateczko mnie tez ciekawość zżera co Wy tam nawyprawiałyście :-D:-D:-D

ja zaraz znowu zmykam do siostry na meczyk i oblewanie zdania prawka przez m :-) tzn. oni będą oblewać, ja będę kibicować :-);-):-)

ilonko nie tylko ty tak sądzisz- my to piszemy sobie po ludzku co nam w duszy gra i na watrobie leży i nic już nas chyba nie zdziwi. tylko u nas mozna pisać swobodnie o kolorze i konsystencji śluzu itp. Bo tylko my jestesmy takie fajne he he

Piąteczko ano tak mi chodzi teraz spać.... ale 21;30 punkt i wie ze musi ( bo ogląda jeszcze bajkę o tej godzinie swoją ulubioną) i mówi tak " jeszcze siusiu i spać" wcześniej nie mam sensu go kłaśc bo bedzie mi przylatywać do salonu po pare razy i wymyślać ze a to siusiu, a to piciu a to coś innego.... a tak to idzie do pokoju i mam spokój ........ wstaje po 7, czasem nawet i do 9 śpi :-)
Rozia no ja tez w sumie nie czytam ale np na kafeteri to tam to jest jakaś "masakra piłą mechaniczną" kiedyś przysyłałam link z rozwową dziewczyn to leciały tam same kur..... i hu..... hehe !!!!!!!!!!!!!!! beształy sie tam jak głupie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba brak zajęcia ......... :-)

Aniu biedna TY jesteś z tym wstawaniem ..... ;-( Ja Ci sie nie dziwie ze po pracy brak sił na cokolwiek i idziesz prosto do łóżeczka a tym bardziej teraz....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ilonko no to rzeczywiście bez sensu byłoby się szarpać. moje już w łóżkach i rozmawiaja po swojemu- za jakieś 10 min padną

reklama
hej dopiero jestem... po pracy zabrałam się za robienie dżemików ... i tak się rozpędziłam, że jeszcze ciasteczka zrobiłam i sorbet malinowy:tak: właśnie go wcinam i siedzę na balkoniku:-):-) ale chyba idę meczyk oglądnąć.

piąteczka ja też mam tak czasami jak zaszaleje:sorry: najpierw nie myślę o konsekwencjach a potem się stresuję ale nie martw się pozłości się i mu przejdzie:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry