• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunka super gratuluję!!! Masaż szyjki jest wskazany - ja miałam robiony i jest to najgorsza rzecz podczas porodu:wściekła/y: na dodatek u mnie nie zadziałał i skończyło się na przebiciu pęcherza płodowego:tak:
Potoczyło sie wtedy wszystko błyskawicznie he he
Viola moja siostra używa tych butelek i sobie bardzo chwali:-) ja zresztą jak będę w ciąży to też się w nie zaopatrze

Ilonka no to odpoczywaj:-) Ja dziś robię babkę ziemniaczaną a na jutro wstawiłam tą kapustę o której była mowa:-D. Ale rozumiem ciebie, ja sama nie chcę prawie jeść ale jest dziecko i mąż:baffled: więc nie ma zlituj

Justyna trzymam kciuki z niecierpliwością czekam na wiadomość!!!

Karola o jak super!!!! gratulacje kobieto pracująca:-D:-D

Truskaffka biedaku, nie masz żadnych wakacji???:-)

Axa to spokojnej podróży:-) samochodem wybieracie się??? No widzę że nie możesz doczekać się ":-)podglądania"

Ostatnia edycja:
reklama
no to ja tak do wszystkich na raz bo się pogubiłam co komu

masaż szyjki pomaga jeśli nie chce się sama rozwierać. chodzi tylko może o odpowiedni moment , bo mnie wcale nie bolało, a przyspieszyło sam finał

przebicie pęcherza- przy zadnym z czterech porodów nie odeszły mi wody same z siebie, przebicie przyspiesza

TT ja używam avent. miałam TT z ta wkładką co to niby temperaturę pokazuje, ale moje nie chciały z tego jeść bo się ten smok jakoś dziwnie zasysał i nic nie leciało i tylko kasy było szkoda

TO TAK Z MOICH DOŚWIADCZEŃ , ALE WIADOMO, ŻE ILE MAM , ILE DZIECI TYLE DOŚWIADCZEŃ

Roza dzięki! Samochodem jedziemy niestety, 1000km mamy, ale teraz jest ok z Frankfurtu, aż do Gniezna lecimy autostradą, tylko nudno nic nie widać, tylko droga i auta:-D
Oj atrakcji jak na trzy dni mamy moc i nie moge się doczekać! Wózek będziemy wybierać, do kina idziemy na Epokę Lodowcową, Adolinę podglądać, w sobotę do ukochanego lumpka baby, bo dostawa jest, rodzinkę odwiedzimy i 18-stk M chrześniaczki w lokalu, więc sobie podjem:-D i jeszcze inne rzeczy:-)

Ilona łoooo długo bez ciepłej wody byłaś
Karolina fiu fiu GRATKI!!!
Koleżanko ...Dzięki za wieści od Justyny ;)
Katrina
pojechałaś po bandzie z cyckonoszem hehehehe
Jane ehh te zjedzone posty, miłego dnia!
Viola :) fajnie że się pokazałaś :)
Axarai to czekamy na nowe zdjecie Aduśki :)
Roza wakacje mam...znaczy się urlop hehe
ale szkoła funkcjonuje normalnie przez wakacje, właśnie mamy remoncik-malowanie, jest sporo luzu w lipcu...w sierpniu z kolei zaczynamy już zbierać grupy i opracowywać plan na wrzesień ;)
a u Ciebie owulacja się zbliża :) trzymam kciuki żeby bromek pięknie działał ;) i wy działajcie hihi

Axa :szok::szok: kawał drogi, ale jakieś przystanki będziecie robić na odpoczynek:-)

Ps właśnie doczytałam :tak: czyli będzie ciekawie:-D

Piąteczko he he doświadczona kobieto;-)

Truskaffka to tak jak u mnie, czynne całe wakacje. na brak seksu nie narzekam, mojego męża opętało he he
p.gif
, ale na owu za wcześnie he he

Dziś mądra mamusia przyprowadziła 4 latka do przedszkola po raz pierwszy, przyjechali z zagranicy na wakacje do rodziców a dzieciak
w przedszkolu zamiast cieszyć się babcią - szok:szok::szok: nie muszę pisać że płakał!!!
Nigdy tego nie zrozumiem:no:

Ostatnia edycja:
Tam są inne dużo ładniejsze i oczywiście droższe staniczki - jeden mi sie podoba, ale cena juz nie bardzo hihi.

Ilonka - pewnie, że chodzę na spacerki, biorę folię na wózek, kurtki p/deszczowe i spacerujemy.
Inaczej cały czas siedziałabym w domu, a ja tak nie potrafię.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry