• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roza a co sie bede,,,,,,,sama rozjaśniam :-p ale gdybym wiedziała kupialbym 2 opakowania i juz bym miała super wloski, no ale jutro skocze znow do rossmana i kupie bo promocja jest rozjasniacza z delia za 4,99 a ma bardzo dobre opinie, tylko ze moglam dluzej potrzymac .....
piateczka no nie wiem wlasnie czy farba mi wyjdzie ....... tzn ta jasna bo ciemna to napewno a nie o to chodzi aby znow je przyciemnic :-p

hmmmmmmmmm ........ a ja na swoje narzekam ze duuże cyce ale przy tych to moje sie chowaja :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Karolcia Gratulacje nowej pracy, zdolniacho ty nasza
Ilonka no moze sie uda jakos jeszcze troszke wytrzymac 2w1:tak:
Justyna oby szybko rozwiazanie przyszlo i maluszek byl caly i zdrowy:-)
Agnes w koncu bedzie cie wiecej u nas i w weekend tez
Jane ja juz nauczona przykladem zanim nacisne ze moze wysylac moj wpis zaznaczam zaawansowana edycje bo wtedy nawet jak za dlugo pisalas i cie wylogowalo to po ponownym zalogowaniu nie zniknie ci ta wiadomosc.....bo czasami to juz musialam sie poddac i nie pisac ponownie bo nerwy mna targaly.ale namieszalam
Rozia super wiesci:-)
Axa przypomnialy mis ie czasy chodzenia i zalatwiania tutaj spraw bez jezyka........kawal drogi przed wami ale mnie tez to czeka jeszce dluzej jechac bedziemy :zawstydzona/y:
Truskaffka masz duzo pracy ale juz nie dlugo bedziesz lezec do gory kaczuszką .......

Tutaj wrzucam zdj chlebka mowie wam mega pyszny i mega szybki.......Jane z Twojego przepisu nie robilam bo nie mialam zaczynu i znalazlam ten , zrobilam z drozdzy w granulkach, nie jest wysoki bo mial byc na 2 dekach a ja zrobilam na 3 IMG_0081.jpgIMG_0086.jpg i moje dzisiejsze zakupy do domku IMG_0083.jpgIMG_0085.jpg

hahah ale co bez komentarza? To że dziecko moje u sąsiadki gofry je czy to że matka seksem żyje:-D:-D

Katy pysznie wygląda chlebek mniammm,już wyobrażam sobie jak skórka chrupie he he, :-)
Patelnia nowa i mnie by się przydała...

Ilonka to jutro powtórka:-) ja w niedziele sama włosy farbowałam na ciemny blond tzn mama mi farbowała i bałam się co mi wyjdzie, a co dopiero rozjaśnic:tak:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry