Roszpunka
Fanka BB :)
Ilonka, też się cieszę, że Pawełek zdrowiutki
No to czekamy teraz na ciebie! Ja jeszcze pewnie długo pochodzę, ale ze względów ekonomicznych nie będę narzekać:-)
katy, jakiś czas temu chciałam psa do towarzystwa
Jak Maksiulek wyjdzie to zdecydowanie nie będę sama. Będzie mnie tak absorbował, że nie będę wiedziała w co ręce włożyć
A kupa niezła! To tak jak ta od mojego siostrzeńca, który zjechał na obsranej dupie ze schodów wyłożonych białą wykładziną

Dziama, a twój mnie był świadomy, że staracie się już od jakiegoś czasu o dzidzię??
No to cieszę się, że dojrzał do ojcostwa
Ciekawe jak justyna...
No to czekamy teraz na ciebie! Ja jeszcze pewnie długo pochodzę, ale ze względów ekonomicznych nie będę narzekać:-)katy, jakiś czas temu chciałam psa do towarzystwa
Jak Maksiulek wyjdzie to zdecydowanie nie będę sama. Będzie mnie tak absorbował, że nie będę wiedziała w co ręce włożyć
A kupa niezła! To tak jak ta od mojego siostrzeńca, który zjechał na obsranej dupie ze schodów wyłożonych białą wykładziną

Dziama, a twój mnie był świadomy, że staracie się już od jakiegoś czasu o dzidzię??
No to cieszę się, że dojrzał do ojcostwa
Ciekawe jak justyna...
a kto wie?????? moze jednak Ja bede dłużej sie kulać niż TY ?????????? tak moze byc 
jak nigdy dotąd