• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonka, też się cieszę, że Pawełek zdrowiutki:happy: No to czekamy teraz na ciebie! Ja jeszcze pewnie długo pochodzę, ale ze względów ekonomicznych nie będę narzekać:-)

katy, jakiś czas temu chciałam psa do towarzystwa:-D Jak Maksiulek wyjdzie to zdecydowanie nie będę sama. Będzie mnie tak absorbował, że nie będę wiedziała w co ręce włożyć:-D
A kupa niezła! To tak jak ta od mojego siostrzeńca, który zjechał na obsranej dupie ze schodów wyłożonych białą wykładziną:-p:-D

Dziama, a twój mnie był świadomy, że staracie się już od jakiegoś czasu o dzidzię??:-D No to cieszę się, że dojrzał do ojcostwa:tak:

Ciekawe jak justyna...

reklama
Roszpunko my sie nie staramy my po prostu nijak temu nie zapobiegamy :) starania jako takie po ślubie planowaliśmy ale że mi sam z siebie z takimi tekstami to w szoku byłam :)

Roza cieszę sie ze kasa na marne nie poszło a gofrownica jest OK :-D no własnie tez bym chciała tak na zapas juz jakis przepis wypróbowany na gofryz?? taki sam jak na nalesniki ale bardziej gęsty ??????????????????
dziama to teraz nic jak robic tego dzidziusia ;-) super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Kasiu ano jaja ......;-) :-)
agnieszka a co tam u Ciebie kochana??????????????? Jak sie czujesz??????????????????ciagle taka zapracowana jestes ???????????????
karolcia no to oby jutrzejszy dzień zleciał migiem i LABA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Roszpunka dziękuje za przekazanie wiesci :-) NO a piesek to raczej Ci nie bedzie potrzebny jak Maksio wyskoczy ..... :laugh2: a kto wie?????? moze jednak Ja bede dłużej sie kulać niż TY ?????????? tak moze byc :-p

Ania a dla maluszka nadal NIC ?????????? twarda jestes i sie nie skusiłas na ubranko ??????????????????????

heh Ilonko aż sama się dziwie że taka twarda jestem :szok::eek: jak nigdy dotąd
dzisiaj nie spałam po pracy bo nie było kiedy i wiecie co :( już nie mogę zasypiam w każdej pozycji chyba mi to nie minie do grudnia :P a co do zakupów dla maluszka to planuje końcem października lub początkiem listopada rozpocząć i znając mnie wtedy wszystko kupie w dwa dni lub i jeden :-D:-D:cool:

Aniu podziwiam naprawde,....... ja nie miałam tyle samozaparcia ale ja sie ciesze ze wcześniej zaczełam kupować dla Pawełka ubranka bo teraz mam wszystko tak napawde , no wiadomo brakuje paru rzeczy ale ubrac mam w co hehe :laugh2: a teraz musze sie chyba zmobilizować i kupic ten kojec ale nie wiem czy wyrobimy sie :-( takze jak cos to bedzie nusiał sobie w wózeczku jakis czas pospac :tak::-D

• 1,5 szklanki mąki
  • dwa jajka
  • 1 szklanka mleka
  • 2 łyżki cukru
  • 2 łyżki masła roślinnego
  • 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia
  • ja dodaję jeszcze cukier waniliowy proporcje zazwyczaj mieszam na oko już teraz ale pierwszy raz korzystam z tego przepisu poszperałam i znalazłam :) Smacznego :) a i jak nie mam masła to daję olej
chciałam na grupę dodać żeby nie trzeba było szukać potem ale się nie da;/ wrrrrrrrrrr

Ostatnia edycja:
a ja robię tak:
1 szkl mleka
1 szkl mąki
jajko
łyżeczka cukru waniliowego
łyżeczka proszku do pieczenia
łyżka oleju
cukier też sypię,zależy jak kto lubi
Z tego wychodzi mi 5 gofrów tych prostokątnych. Ciasto bardzo dobre:-):-D tak ciasto jest gęściejsze:tak:

Ania no gorąc taki że ciężko w dzinsach wytrzymać, ja muszę sobie jakąś sukienkę kupić:-)

Ilonka no naprawdę fajna jest ta gofrownica. :tak:Widzę że wizyta była na wesoło

Katy niezła kupa:-). Swoją drogą porcelana śliczna, ale jaka cena:szok:

Dziama tak to jest z facetami, mój m też podchodził do powiększenia rodziny o jeszcze jedno dziecko nie za chętnie, a teraz... zdanie zupełnie zmienił:-)
A wypróbować sprzęt to raczej córka chciała, boja to może bym się obeszła;-)

Roszpunka myślałaś o piesku???:-) czasu na pewno zbraknie he he, ale później...

Ostatnia edycja:
reklama
Ania odpoczywaj kochana, nie ma sensu sie męczyć !!!!!!!!!!!!!!! DOBRANOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepisy juz są.........teraz czas na gofrownicę :laugh2:

KOCHANE DZIS DZIEN DOBRYCH WIESCI !!!!!!!!!!!!!!!!!
MĄŻ ZWOLNIŁ SIE Z PRACY :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-) ( kto by przpuszczał ze bede sie z tegio tak cieszyć)
Od poniedziałku idzie do nowej pracy, co prawda nadal bedzie wyjezdzać do Wawy przeważnie ale kasa bedzie juz inna !!!!!!! Bo to co on zarabiał na tydzien to teraz tyle bedzie na dzień jak sie postara :-) :laugh2: zreszta niech zarobi tyle aby starczyło ale chłop odzyje i bedzie wiedziec ze bedzie miec kase na bank i pracodawca uczciwy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Miał miec obiecana premie za OKecie i co ???????????? Szef postawił oczy jak mu maz o tym przypomniał i zaczął sie wywijać takze czuje ze to rozliczenie bedzie takie ze szkoda gadać,,,,,,,,ale niech sobie wsadzi te pieniazdze w tyłek -wyzyskiwacz cholerny !!!!!
5 Lat tam pracował i o 5 lat za duzo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry