• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Roszpunka BEZOWA ŻYRAFKA DLA MNIE NR 1 ;-) 24 zł za ta koszule????????? taniocha !!!!!!!!!!!! Ja bym kupila jeszcze jedna na zmianę !!!!!!!!! Kurcze ze u mnie takich fajknych i tanich nie ma :-( jak masz mozliwośc to sobie kup bo nawet w szpitalu np w nocy moze Ci sie zapaćkac !!!!!!!!!!!!!!!!!!
piateczka my to nie dość ze mamy te same w sumie terminy to jeszcze urodziny hehe :-) fajnie ze masz taka pomoc ....... ;-)

ja spadam bo mąz wrócił ( widze ze dumny tatuś jak nie wiem ze spłodził drugiego synalka hehe)

Jutro wpadnę ale nie wiem o której bo mamy pare spraw na miescie !!!!!!!!!!

DOBRANOC !!!!!!!!!!

reklama
I Ja wpadam życzyć udanego spokojnego i w miare chlodnego dzionka ....u mnie niestety ale jest PIEKŁO !!!!!!!!!!!!!!! Podobnież dzis jest kulminacja tych upałów ....od poniedziałku ma byc juz "normalniej" :laugh2: zobaczymy ;-)

Byłabym zapomniała :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja sobie zgarniam część fluidków na zapas hi hi- póki są:-) to trza korzystać

synuś mnie obudził o 6- masakra. do tego brzuch mnie coś boli, a wywalił mi jakbym w piątym miesiącu była. u mnie też gorąco i parówa. mam nadzieje, że jakaś elegancka burza się z tego zrobi, bo inaczej zejdę

Hej. Witam się i ja.
Też mam nadzieję, że te upały odpuszczą, bo dziś znów parówa niesamowita.

karolina, w sumie to już lista zamknięta prawie. Muszę jeszcze kupić pieluchy. Czekam na jedną paczkę, którą zamówiłam. Jeszcze ten kocyk chciałam dokupić i komplet pościeli jeden. Poza tym poluję na jakiś leżaczek i na stojak do wanienki. Nie mam torby do szpitala, muszę pożyczyć od teściów, ale czekam aż m wróci, wtedy razem do nich wpadniemy. Ubranka już wszystkie wyprane i wyprasowane leżą w szafie.

A ty jak stoisz z przygotowaniami????

Mam ostatnie okienko !!:-):-)

roszpunka ilonka widze, że przygotowanka pełna parą

kłapouszku pewnie juz odliczasz czas do pożegnania mamusi

katy gdzie się podziewasz łobuzie?

losiczka rzeczywiście ma pecha- zdrówka dla chłopaków

Cześć dziewczynki! Ufff, jak gorrrąco :szok:!

Agnes, mi też się bardzo podoba Nina, ale Hania i Nina troszkę zbyt podobnie brzmią i musimy się zastanowić nad czymś innym :-).

Dziama, no właśnie tak jest, że czasem krawcowa coś spierniczy, a Tobie będzie wmawiać, że jest super ekstra :baffled:! Cieszę się, że Twój m dojrzał do ojcostwa!

Truskafffko, no ja też jestem bardzo ciekawa kogo noszę w brzuszku, czuję, że będą chłopaki, ale nigdy nie wiadomo. Myślę, że dowiemy się pod koniec sierpnia, bo będziemy iść prywatnie na połówkowe, a tam mają dobry sprzęt. Mam nadzieję, że urodzinowe boboseksy będą owocne, bo mi dla odmiany cykl w którym zaszłam zaczął się w dniu 30 urodzin! A taka byłam zła jak wstałam rano i mnie zalało... :-D:-D:-D

Roza_, ja mam takie urządzonko 3w1 z philipsa i jestem z niego bardzo zadowolona :tak:.

Piąteczko, to mam nadzieję, że teraz córa będzie tylko do przodu szła i że na koniec wakacji majty zastąpią pampersa :tak::tak::tak:!

Ilonko, to dobrze, że jednak powstrzymałaś się od kupowania różu :-)! Ważne, że wszystko ok, a pomyśl sobie, że za parę lat trzech facetów będzie Cię nosić na rękach :laugh2:!

To super wieści, że Twój m dostał lepszą pracę!!! Gratuluję i życzę powodzenia!!!

Aniu, ja też uzbroiłam się w lżejsze ciuszki i to w samą porę bo upały straszne, a w długich dżinsach to po prostu masakra :szok:.

Katy, ja po prostu wychodzę z założenia, że w małym mieszkanku lepszy jest minimalizm. Jak będziesz miała piękny dom, zapewne z dużą jadalnią, to będziesz tam mogła poszaleć :tak::tak::tak:!

Roszpunko, śliczne te kocyki z aplikacją, piesek najfajniejszy :happy:.

Ilonko, Roszpunko, mi podoba się taka koszulka: WYPRZEDAŻ!!! koszula dla karmiącej KRATKA M (2455489932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jeszcze ta jest fajna, ale już dosyć droga: Koszula do karmienia DN *wózek* 2 kolory L 40 (2464088145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Za chwilę wrzucę moją fotkę na grupę :sorry:.

Dziewczynki, właśnie miałam mówić, żebyście przekleiły przepisy na grupę, bo potem łatwiej jest znaleźć.

Miłego dzionka!!!

Witam:)
Piąteczko moja ostatnio w ogóle miała ciężki okres buntowniczy zresztą ciągle ma,ale jakby ciut mniej to i tak dużo jak na nią :)

Karolinko pozdrów tam losiczkę jak będziesz pisała do niej:tak:

Ilonka ja też uzywam farby z joanny:tak:

Ja sudocremu nie kupowałam mam 2 próbki,ale jeszcze nie musiałam użyć na szczęście.Na razie Antek ma tylko kilka potówek.

reklama
Kasia fajne te koszule ........ tzn ta w kratke tak mniej mi przypadła do gustu ale ta druga fajna tyle ze droga :sorry:
Roszpunka sudocrem 250 gram czy 400gramn ?????????? Ja kupiłam 250g w srodę za 21,99zł w aptece !!!!!!! Mega duzy jest !!!!!!!!! i jestem strasznie zadowolona z teh promocji bo 125g w rosmanie kosztuje 27zł :baffled: a co jeszcze kupowałas ?????????
Ja czekam dzis na paczuszke i troszke zła jestem bo sie nie moge z domu ruszyc bo to kurierem , ajć .......!!!!!!!!!!! a chciałam pobiegać po sklepach póki m w domu i moze mi tyłek podwieść autem :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry