• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja kupowałam od tego samego sprzedawcy co ty, ilona. Kupiłam ten 400g, bo najbardziej się opłacało, 30 zł kosztował. Najwyżej nie wykorzystam całego. Dokupiłam sobie jedną butelkę, i jakieś pierdułki do butelek.

viola, a czym mu pupkę smarujesz po myciu?

reklama
viola bo taki najgorszy wiek, kiedy to dzieciakowi się wydaje, że już taka dorosła. moja jest teraz na obozie nad morzem i nawet księżniczka nie raczy sesemesa napisać. Ale cóż nieuchronnie się zbliza do pełnoletności

DESZCZ!!!!!!!!!!!!!! HURRA!!!!!!!!!!!

.... i juz po deszczu..........buuuuuu..........
ale się napadało - całe trzy minuty

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Roszpunka to faktycznie bedziesz miec jeszcze i dla nastepnego dzieciaczka :laugh2: bo i w szpitalu pewnie dostaniesz próbke małą a potem poczta zapewnie jeszcze :-p

Kurcze jak to dobrze ze ja mam jeszcze tak daleko do tego poważniejszego "okresu buntowania" ale na samą mysl juz sie boje :baffled:

hej kochane! wpadam tylko tak szybciutko. później nadrobię co od wczoraj się wydarzyło. wiem tylko że u ilonki po wizycie ok i że jest Pawełek także gratki wielkie. później będę na dłużej bo teraz muszę rodziców odwieźć bo na wycieczkę wyjeżdzają i przy okazji skoczę do miasta na zakupy. tak więc do póżniej

Hej ja na sekundke bo juz powinnam dawno w pracy byc.....Piateczko tak to jest zmruzyc oko na dodatkowe 2 min :-D:-D:-D
Karolciu ta porcelana tez jest piekna wlasnie taka wybralam mamie na rocznice pozycia malzenskiego:tak::-):tak:
Do pozniej ;-)

witam Kochane,ja tez tylko na minutke,tydzien ciezki w pracy,owulka sie zbliza a ja taka wymeczona ze ochoty na boboseksy całkowity brak! Iionka gratuluje Pawełka! lece do pracy dzisiaj wczesniej koncze to ponadrabiam. buziaki dla wszystkich!!!

porcelanka sliczna

karola a machałaś mamusi na pożegnanie chusteczką z łezką w oku? (szczęścia łezką:-))

Roszpunka mi położna nie kazała niczym smarować dopóki nic się nie dzieje.Ja myję pupkę wodą z mydlem i tylko co drugi dzień po kąpaniu smaruję cieniutko kremem z ziajki przeciw odparzeniom i na razie pupcia jak złotko nic się nie dzieje.

karola jak urodzisz to idziesz z książeczką zdrowia dziecka(dostajesz w szptalu) do swojej przychodni i zgłaszasz urodzenie dziecka. jeśli to sama placówka, w której Ty masz lekarz pierwszego kontaktu to masz z głowy. jeśli inna to musisz zgłosić tam gdzie Ty masz deklaracje i położna będzie przychodziła stamtąd- tak było u mnie

a . i przychodziła do 6 tyg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Karolina u nas jest tak,że szpital zgłasza,ja nigdzie nie chodziłam. W szpitalu pytali do jakiej przychodni będzie należało dziecko i nic więcej. Położna przyszła założyła kartę zdrowia dziecka ,umówiła pierwsze wizyty w przychodni,wszystko sama .Była u mnie 2 razy ,trzeci raz miała przyjść,ale jak byłam z małym w przychodni to się akurat widziałyśmy więc nie przyszła i teraz po niedzieli ma przyjść jeszcze raz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry