• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

oj widzę, ze się wszystkie pakują przed rozpakowaniem hi hi

ilonka a wreszcie wiesz coś na temat znieczulenia w Twoim szpitalu?

reklama
Milena u mnie tego było fuuuuuuuuuuuuuuuul tzn tych toreb podróżnych , nie jakas za spacjalnie porządna ona jest ale co tam 10zł nie majatek a juz bedzie ;-)

a Ty jak sie czujesz ??????????? jak upały znosisz ?????????????????????

Milena a TY masz takie duze juz dziecko czy to Twój wiek ze tak zapytam nieśmiało :sorry:

piateczka u mnie nie ma znieczulenia..... nawet nie wiem czy mozna by było sobie wykupic ......ale po co ... jak wlazło to i wylezie jakoś - dam rade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laugh2:

Ostatnia edycja:
heh cierp ciało coś chciało?????
czasem się zastanawiam i myślę, że jestem masochistką skoro się decyduję na tą "przygodę" po raz piąty

Ilonka, te łóżeczka są śliczne. Mi się podoba też to z lwem.
Pościel jest do łóżeczka, standardowy rozmiar. Sama w to nie wierzę, aż na rachunek patrzyłam jak odeszłam od kasy:szok:

Mój m powiedział, że jak kupuję coś do 200zł to mam się go nawet nie pytać co myśli:-D Ale kocyk też wybrał z żyrafką, ten co ty:tak:;-)Muszę go zamówić tylko.

Pieluszki też dziś kupiłam, więc z głowy mam. Zastanawiam się tylko ile sztuk zabrać do szpitala.

Też będę miała taką małą torbę na kółkach, ale muszę ją najpierw pożyczyć. M wszystko może przywieźć w każdej chwili. Najwyżej przyjedzie po nas z drugą torbą.

agnes, dobrze robisz że nie zostawiasz wszystkiego na ostatnią chwilę. Lepiej powoli kupować i wszystko przemyśleć:tak:

ilona
, też się trochę boję, ale już nie samego porodu tylko tego czy dziecko będzie po nim całe i zdrowe. Już bym chciała Maksia przytulić i wiedzieć że wszystko jest dobrze.

milena, ciekawa jestem czy ci się ta gąbka sprawdzi. Moja koleżanka używała, to stwierdziła, że strasznie szybko robi się nieświeża i trzeba wymieniać. Poza tym gąbka wciąga wodę, a dziecko marznie. Ale za to chwaliła sobie takie frotowe leżaczki ze zdejmowaną frotką. Na allegro takie są. Łatwiej zachować higienę no i nie wciągają wody z łazienki.

he he masochistką:-)

Roszpunka ale cena za pościel - jestem w szoku:szok::szok:

Widzę że Karola mamusię pożegnała he he:-)

Ilonka super że mąż podjął taką decyzję i zmienia pracę!!!:-) to zmiany są na lepsze z pewnością

piąteczko, jaka z ciebie masochistka! przecież bez znieczulenia się nie wybierasz rodzić! Mówiłaś, że z zzo nie było tak źle:tak:

A znieczulenie przy porodzie (poza prywatnymi klinikami) jest w polsce wykonywane na NFZ, darmowe!!!!!!

reklama
dokładnie roszpunko już pisałam nawet dlaczego. z zzo to jak poleżeć na plaży. boje sie tylko, że np tym razem będą jakieś przeszkody w sensie zbyt dużego rozwarcia czy tętna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry