ROSZPUNKA No na pewno nie za stara :-) No gdyby się nie mieszali w cudze sprawy było by rewelacyjnie , tylko dla ludzi jest to sensacja '' młodej się zachciało i proszę do czego się dopchała , nieodpowiedzialna itd. '' Dla mnie jest to nieplanowany , ale bardzo oczekiwany skarb ( mimo ze boje sie porodu to czekam na przyjścia na świat mojej księżniczki ) . Poza tym szkoły nie przerywam , P. ma pracę , może nie mamy jeszcze mieszkania ( a dodam ze mieliśmy wynajmować ale moja mama woli jak z nią chociaż z pół roku pomieszkamy ) ... Dla dziecka mam w zasadzie wszystko , nie wiem co mają mi do zarzucenia ludzie , przecież staram się i biorę odpowiedzialność za to ze stało się jak sie stałlo i urodze dziecko nie mając 18lat .
PIĄTECZKA Obym ja tez dobrze wspominała poród ; PP
JANE , ROZA W końcu się udą , jestem dobrej myśli razem z wami :-)
Kuuurde co za ludzie był prąd , i zaś go nie ma , ale podładowałam laptop troszeczke .
PIĄTECZKA Obym ja tez dobrze wspominała poród ; PP
JANE , ROZA W końcu się udą , jestem dobrej myśli razem z wami :-)
Kuuurde co za ludzie był prąd , i zaś go nie ma , ale podładowałam laptop troszeczke .

u mnie z tego co słyszałam NIE MA !!!!!!!!! ZADUPIE I JUZ !!!!!!!! :-( ale co tam,... mam nadzieje ze nie skonam !!!!! Pawełek na razie maly takze jakos go wypcham !!
Moja waży 1270 . Niby nie duzo Ale do porodu jeszcze troszkę . Skoro nie pytali to pewnie nie widzieli innego wyjścia . Ja to czasem mam wrażenie że wolała bym CC . Ja się pocieszam tym Ze w mieście rodziły młodsze , nie jedna oddaje , kiedyś słyszałam ze u weterynarza gdzieś aborcje robiła dziewczyna . I ile teraz w wiadomościach o dzieciach , dziś znowu 4-5 letnie dziecko w wersalce znaleźli ; // Z dziećmi mam do czynienia takżę aż tak bardzo nie obeznana to nie jestem . Choć np wykąpać ojj , jak to dobrze ze mamusia Doświadczona ; PP 
cyrk na kółkach kuźwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!