• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Justyś Gratuluję synka i życzę Wam obojgu zdrówka!!! Matko tyle przejść.....to tylko matka może to jest jakas metafizyka teraz będzie tylko lepiej :*

justyna, martwiłam się o ciebie. Jak to dobrze, że nic wam nie jest! Nie rozumiem dlaczego lekarze nie zauważyli po tym wypadku, że coś jest nie tak! :crazy:Najważniejsze, że Mały zdrowy i donoszony. Mam nadzieję, że szybko dojdziesz do siebie. Trzymam kciuki.

piąteczko, przydałoby się jakieś zdjęcie w stylu "piąteczka na plaży" a nie sama plaża:-p;-)

ilona, ja robię zdjęcia brzuszka co tydzień :-) Chciałabyś pewnie porównać, mam rację, hihi?;-) Czuję się zwyczajnie. Trochę mnie pachwiny bolą, podobno to objaw obniżającej się główki. A reszta bez zmian.

Roszpunka i jeszcze sie pytasz ????????? No pewnie ze chce porównać a jak .......:-) wiec zapodaj szybko foteczke domku Maksia :-) ja w tym tygodniu jeszcze sobie zrobię ...:-) choc wiekszy to on raczej nie jest ...od poprzedniego zdjęcia ...CHYBA !!! Ja chodzę juz niestety okrakiem..bo mały bardzo nisko juz siedzi ..................

no to nie tylko Ja sie "tak" czuje hehe:laugh2: ale mi to az tak dziwnie, bo z Jasiem ładnie zgrabnie chodziłam a teraz to sama wiesz,,,, pies z budą by miedzy nogami przeleciał ...........:baffled::sorry::rofl2::-D

ROSZPUNKO już kiedyś pisałam, dlaczego nie mogę tu fotek wrzucać. ale niektóre wiedzą, że t byloby raczej zdjęcie pt wieloryb na plaży hi hi

ILONA ha ha zadziałałaś mi na wyobraźnię- padam

Roszpunka popieram Cię co do zdj Piąteczki i nawet zadowolę sie takim skądkolwiek niekoniecznie juz musi być plaża :) p.s dlaczego??? wlasnie doczytałam
Ty też pochwal się brzusiem
hop hop a gdzie Karolinka ? skubana korzysta że czarownicy nie ma na pewno ale mogłaby się odezwać :)
a od Losiczki ma ktoś jakieś inf??? ciekawe jak jej na urlopie i czy chłopcy już zdrowi???
Ilonka - pies z budą błahahahahahah padłam

Dziewczynki może Wy mi cos doradzicie bo nie mam pomysłu co zrobić na im na 22 ;/ zero weny ciacho jakieś tam wymyśle sałatkę/i też ale coś na ciepło by się przydało - wiadomo najlepiej najtaniej,najszybciej, najsmaczniej, najwięcej ehheheeheh

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry