• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ja też zaśliniłam pół biurka heheheh :) dzięki ilonko wrzuć tez proszę na gr będzie łatwiej znaleźć albo ja przekleje od razu co sie będę ciężarna wysługiwać :D

reklama
dziamia OKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) wrzucaj ;-)

nigdy nie uwierzycie jaką ostatnio mam zachcianke .........:-D wcinam kostki lodu ........ :-D:laugh2::laugh2: fakt moze przez to piekiełko ale jakos tak woda zimna nie smakuje jak lód ...........:laugh2:

a ja wciąż zmrożone koktajle owocowe robię. juz się bałam, że dzieci na gardło zachoruja od tego ale jest oki

dziama, ja na grillu robię takie zawijasy w folii aluminiowej: wkładam skrzydełko z kurczaka, wcześniej przyprawione, np. parę plasterków ziemniaka, marchewki, pietruszki i natkę z pietruszki, posypuję wegetą, zawijam i grilluję aż mięsko będzie miękkie. Pycha!

ilona, musisz coś wymyślić z tym kompem, nie możesz sobie zniknąć:no:. Może rzeczywiście byś poprosiła rodziców żeby ci wzięli tego kompa na raty, przecież ty będziesz spłacać i tak. :tak:

:szok::szok::szok: To ja się zaczynam bać!!!!! Ja na sierpniówki w ogóle nie wchodzę, więc nie wiem jak tam sprawy się mają.

Ja zagladam codziennie ale sie nie udzielam ......... jedno dzieciątko w 27 tyg jak sie nie myle urodzone, a teraz dwa dzieciaczki w 35 i 36 tyg ........

:szok: w 27 tygodniu??? Żyje maluszek???
Niby wiem, że może się zacząć w każdej chwili, ale tak na prawdę to do mnie nie dociera, że niedługo będę miała Maluszka przy sobie.:baffled::baffled::baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry