malami2010
Fanka BB :)
żadna z Was nie ma doświadczeń ze Spironolem
??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

losiczka72 współczuje tego bólu zęba! ja już wolę wszystko inne od tego cholerstwa!!!kochana mam nadzieje ze szybko uwolnisz sie od tego bólu !!
a co do nowego zakupu Twojego M.to typowy facet,u mnie jest to samo,opony do motoru za 500 euro a jak chciałam nowy zestaw talerzy,to stwierdził,że przeciez aż tylu gosci nie przyjmujemy

Roszpunka Agnes gratuluje udanych wizyt

Rozia odpoczywaj Kochana,może to cisnienie takie wysokie z goraca...Aniabuchowicz gratuluję piątego miesiaca,ale ten czas szybko leci!!!piąteczka mi na bóle głowy tylko ketonal pomaga,mam nadzieję że Ci juz przeszło to cholerstwo!!!dziama86 to ja trzymam kciukasy za Twój plan;-)!!! malami ja Ci też nie pomogę bo nie mam o tym pojecia . reszty nie pamiętam,jesli kogos zapomniałam to przepraszam... buziaki dziewczynki,uciekam do pracy!

hmmmmmmm......... to musze sie cofnąć i przeczytać zebyś TY juz mi nie pisała tego samego ..........
Mam nadzieje ze w tym tygodniu juz dojdzie ......... dobrze by było........... 

. No to ja mu na to ze bedzie dzisiaj zupka. A on jaka ??? Ja na to ze nie wiem jeszcze. A on czy beda ziemniaki w tej zupce??? Ja na to ze przed ratami bylyby 

a teraz to tylko zupka typu woda+ kostka knora :-):-):-). No to obiadek mam z glowy dla meza :-):-):-)