• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

No ale wiesz jak to jest....jak sie nie chce to wychodzi inaczej.........ale mam nadzieje ze pochodzisz do terminu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::tak: na wzgląd ekonomiczny i nie tylko !!!!!!!!!!

NO a czop moze odejsc 2 tyg, tydzien albo i pare godzin przed porodem albo w trakcje porodu nawet ...takze na to nie patrz :P

reklama
A ja bym chciala mala fasoleczke w brzuszku :-) a wy juz o porodach he he:-). Mi czop odchodzi dopiero pare godzin przed porodem:-).Ale wy macie fajnie wyscigi sobie robicie:-)

A ja po wizycie kontrolnej. Dziurka sie goji nawet p.doktor lekarstwo mi wlozyla zeby nie bolalo i to wszystko na nfz:eek:.Dzieciaki tez maja zabki ok wiec sie ciesze bardzo:-)

Ja mam na obiad zupke szczawiowa z jajkiem zapraszam jakby co. No ja to sobie tylko posiorbie te zupke :-D bez wkladki niestety.

losiczka kochana a moze juz jest ta fasolka w brzuniu co ?????????????????????????????????:tak::laugh2::-)
Nieee.........to żadne wyścigi...... chłopaki wiedzą kiedy mają wyjść, a my i tak nic nie zrobimy ......musimy tylko czekać sobie ............a dla mnie to cos strasznego........bo bym JUZ CHCIAŁA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A TU CISZA JAK MAKIEM ZASIAŁ :crazy::angry: :baffled:

Matko ja tak czytam o tej Twojej dziurce i sie zastanawiam o której mowa.............:sorry::sorry::sorry::sorry:

A ja sie muszę przyznać ze nie umiem ugotować szczawiowej a KOCHAM ....raz ugotowałam to wylałam i na tym sie skończylo :baffled: :laugh2:
Za to ja mogę zaprosić na kabaczka w ciescie ......... :-p :laugh2::-):tak: \\

żeby mi sie tak chciało jak nie chce..............zaraz Jaś wstanie i trzeba isc do biedronki ....

Marysia daj znac jak po wizycie dzisiejszej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Kochane Truskafka się odezwała, dziś na teście dwie kreseczki!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za małą rybkę!!!!

My się kulamy, weny do wszystkiego brak. Dzisiaj jak mówię do mojego Kacka, żeby mnie nie denerwował, bo jestem w ciąży i mi hormony szaleją i może dostać ochrzan, to on do mnie na to " Jak nie byłaś w ciąży to też tak pyskowałaś!" noż 5 latek jeden
rofl.gif

Helooooooo

i tak
Viola sto lat dla ciebie i dla was obojga :))))))
Katy pamiętam nawet jeszcze mam tego smsa z zapytaniem co mam dalej robić :-p
Truskafffka kurde trzymamy mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ale się cieszę
Ilonka ty to chyba "głodna"jesteś :-p:-D o dziurkach myślisz ;p
Roszpunka no ja jestem ciekawa która pierwsza się rozpakuję :P
a resztę zapomniałam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: przepraszam

miłego popołudnia idę się kimnąć

ANIA a jak myslisz ??????????????????????:laugh2: głodnemu chleb na mysli.,..............ojjjjjjjjjjjj ja juz odliczam dni do weekendu ............i biedny los mojego .................:laugh2:

idż,idź śpioszku :-) ale wróć jeszcze dziś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:

heh to masz jak ja
ja w sobotę położyłam się z Piotrem po południu na drzemkę i przed zaśnięciem zaczął mnie "zaczepiać" ale stwierdził że boi się mnie teraz dotykać mówię ok jak chcesz i zasnęliśmy boże Ilona miałam takie sny że az orgazmu dostałam przez sen:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
hi hi hi jak wstaliśmy mówię mu co się stało i chcąc nie chcąc zgwałciłam go :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p

haha Ania ahhhhhhh te hormony :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: :-D:-D:-):-):-) swoją drogą rozpalił Anię i powiedział STOP- a to Piotrus !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO to mój bedzie w weekend gwałcony..... no ale ON to zawsze i wszędzie takze raczej uciekać chyba nie bedzie a niech by tylko spróbował.........no ale argumenty mam takze zadziałają w razie czego ...:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Truskafffka GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ależ się cieszę :-):-):-)

Ania to zrób to samo, rozpal, a później zostaw i powiedz,że teraz wie jak to jest
:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry