• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
TRUSKAFKA!!!!!!!!!!! WOW!!!!!!!! ALE SUPER WIEŚCI!!!!!!!!! GRATULACJE, ŻE JUŻ DO CIEBIE LECI
002.gif

axa ach te nasze mądrale hi hi

ilonka roszpunka ja tez w myślach obstawiam która pierwsza porodówkę odwiedzi

losiczka ano dobrze, że my baby z jajami jesteśmy i mimo niepowodzeń cieszymy się szczęściem koleżanek i jad nam po ryjkach nie płynie- choć jak już pisałyśmy gdzie indziej tak bywa

ania ha ha- podjudzi i zostawi drań- może właśnie gwałtu oczekiwał????

katy są jakieś dobre mam nadzieję wieści

Rozia lepiej na raty sobie to rozłożyć niz masz sie przeforsować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Robota nIe zając nie uicieknie .............. :-p
Piąteczka i coś wymysliła ????????? która pierwsza |?|????:-p:-p:-p:-p :-D:-D

Witajcie kochane ja dzis po genetycznym ogolnie nie mam czasu i komp do dupy jest ;/ ale udalo mi sie dostac do was .
Moja dzidzia ma 6,2 cm pieknie skacze serduszko bije 166 na minute nt ma 0,8 wiec idelanie wszystko jest piekne jak powiedzial mi doktor.
A co u was jak mozecie to piszcie na tel podalam na grupie :)
truskaffa gratulacje kochana :)

sylwia fajnie ze sie odezwałaś,........... !!!!!!!!!!!!!!! To bąbelek sobie slicznie rosnie,,,,,, i tak powinno byc :) super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Piateczka my to sobie mozemy.......... to jest loteria hehe , najważniejsze aby porody przebiegły prawidłowo i szyyybko:-) a wiadomo moze tego samego dnia sie rozpakujemy hehe :-) :-p

Ostatnia edycja:
no takich cudów to nie ma hehe :-p ja to nie mam co marzyć .....czekam spokojnie juz na termin kolejnej wizyty czyli na 2 sierpnia.....tyle co ja juz robię , i chodze i po schodach i cisza to mnie juz nic nie ruszy.........wiec nie mam co sie łudzić !!!!! do terminu spokojnie bede sie turlać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
No i sie przespalam buu chce jeszcze ale trza zupkę ugotować dzisiaj ogorkowa :tak:
Katy jak tata dzisiaj ?????

Sylwia dobrze ze sie odezwalas bo długo cię nie było ;)

Edit

a takie pytanie do ciężarówek kiedy poczułyście pierwszy raz że maluszek ma czkawkę?????????????????????

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry