• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
truskafka:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy: Ale super,dawno już nie miałyśmy II:-D

ania, :-D Ale ten twój P niezdecydowany;-)

piąteczka, chciałabym żebyś dobrze prorokowała że będę dłużej czekać:tak: No ale będzie co ma być.

Właśnie umyłam okna w dwóch pokojach, wyprałam firanki, napociłam się jak głupia.:szok: Mam nadzieję, że na mnie te metody wywoływania porodu nie zadziałają:-)

sylwia, super że usg pozytywnie:-)

ania, ja chyba nie tak szybko po pierwszych ruchach. Za to teraz ze 3 razy dziennie czkawkę mamy:laugh2:

Witam:-)

Truskawka ale super!!!!! no kochana, gratulacje!!!!:-):-D:-D

Katy kochanie trzymam kciuki za tatę:tak:

Sylwia noto maluch rośnie:-):-) pięknie:-)

Bytterfly
no to do dzieła:-D

Dzięki dziewczynki,dziś zrobiłam wyniki, w czwartek mogę je odebrać u mnie w mieście:-) Zrobiłam sobie prl z obciążeniem i tsh i ft4:tak: zobaczmy co to wyjdzie.

Ania he he wierzę:-p że byś już dawno interweniowała hi hi:-D kurka,w sumie nie mogę się doczekać wizyty. Mam nadzieję że na @ długo nie będę czekać po tym dupku... jeszcze dwa dni mam go brać:tak:
Doczytałam o orgazmie Ania ha ha, to wyobraź sobie co ja przeżywałam przez te dni ciszy, nie wspomnę o moim m:-)

Ostatnia edycja:
hihihihih wiem co to znaczy ;-) ale od kąd jestem w ciązy bardzo ograniczyliśmy sex bo tutaj w tym chorym kraju nikt mi nie pomoże jak coś zacznie się dziać z ciążą :( z tąd ta decyzja
ale wiesz raz na miesiąc nie zaszkodzi :eek:

Roszpunka bo wywołasz wilka z lasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lepiej siedz na dupce jak nie chcesz tak szybko urodzic :crazy: a przeciez nie chcesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry:
Ania no ja jakos bardzo szybko czułam czkawkę........ jakos juz w tym tyg co TY jestes.........i od razu pare razy dziennie i tak do teraz jest............. 5 razy to minimum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co czujesz coś ??????????????????????????
Roza to czekamy na wyniki......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonka czuje ruchy malucha ale nie bardzo intensywne i nie codziennie ale wiesz ja codziennie sprawdzam serduszko detektorem tak że się nie martwię :))))

reklama
Ania oj biedaku:-p, ale lepiej dmuchać na zimne.
Ja od czasu jak nie biorę tabletek anty to ochotę mam oj mam!!:-D

Ilonka jestem tak ciekawa, że może w piątek poproszę męża aby skoczył do olsztyna po nie:-) bo do następnego czwartku ciężko będzie wytrzymać

Co do czkawki to chyba wyżej w ciąży byłam... może po 25 tyg jak już na dobre ruchy czułam:tak: ale fajne uczucie to było:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry