• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
piąteczko :zawstydzona/y:od kiedy jestem w ciąży niestety tak ale to mus :-p bo gdyby cokolwiek zaczęło się dziać z dzidzią to tutaj nie podtrzymują ciąży !!!!!!!!!!!!! nie ma takiego etapu w którym zaczęli by się starać o uratowanie dzidziusia :(((((((( więc wole mniej sexu a donosić spokojnie maleństwo

Roza też pamiętam to uczucie jak maluch ma czkawkę dlatego juz nie mogę się jej doczekać :)))))
a wracając do sexu to ja mam duże wymagania :D:D:D:D:D oj duże :-Dzresztą Piotruś też i wiem jak cierpi bidok teraz

Ilonka ty brałaś kiedykolwiek dupka???? jak tak to miałaś jakieś efekty uboczne że tak się wyrażę??

Ania no racja, nadrobicie po porodzie:-):-) będzie się działo!!!

Roza oj będzie ;-):tak::-D trzęsienie ziemi na pewno zanotują o dość wysokiej skali :-p:-p
łooooooooooo zupka ogórkowa zjedzona mniaaaaaaaaaaam

Ania, nie wiem jak dajesz radę! :szok:
Ja jestem już tak zaprogramowana, że jak przychodzi weekend to chcicę mam okropną, którą trzeba zaspokoić:-D

ilona, wiem że nie mogę szaleć z tymi porządkami. Ale wolę teraz pomalutku robić niż później na hura. :tak:

Anka oj ciężko przeoczyć:-D:-D oddelegujcie chociaż gdzieś lokatorów:-p:-p

Roszpunka a sytuacja opanowana?? spokojniejsza jesteś? mąż przyuczony??:-)

Oj mi też w brzuchu zaburczało... moje małe jeszcze lata, trza się za nią wziąć i do łóżka położyć.

Hihihi, ania, ciało wie czego mu potrzeba:-D
U mnie nawet zakaz od gin nie podziałał na nas:laugh2:

roza, m wraca w piątek i będzie pracował powiedzmy na miejscu. W zeszły weekend zrobiłam mu szkolenie z zakresu gdzie co jest, tak że trochę mi już lepiej:tak: Dzięki że pytasz:happy:
Ale znów inne problemy mi głowę zaprzątają. :baffled:

No ale nic, nie marudzę. Idę pooglądać tv. Do jutra :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej! jestem znowu z wami

truskaffka gratulacje serdeczne! no takiej wiadomości z nad morza się nie spodziewałam. ale super

katka jak tatek dzisiaj? no i pokaż kieckę

ilonka, roszpunka
wy się nie ścigajcie. oby maluchy jak najdłużej posiedziały w brzuszkach

ania ja czkawki chyba nadal nie poczułam. albo po prostu nie wiem że to to

ja dzisiaj po wizycie położnej. bardzo fajna babka. złożyłam deklaracje u niej i teraz się widzimy po porodzie. no chyba że będę miała jakieś pytania, problemy to mam dzwonić to wpadnie jeszcze przed

w mieście byłam i znalazłam takie tapety jak w necie. i teraz problem mam bo nie wiem którą. a wy co radzicie. ta czy ta 232103.jpgtapeta.jpg

a poza tym dzisiaj się denerwuje bo maluch mało aktywny i się martwie. wypychał się kilka razy ale kopać nie chce. ach nie może być za dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry