• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Viola kolacja udana ????????????????????????????????????????????
hmmmmm strasznie późno te chrzciny u Was :szok:........ to faktycznie problem jak to zrobić ...ale chyba PO to przyjęcie raczej powinno byc.....a raczej kolacja :sorry: sama nie wiem......... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a brzuszek jeszcze dojdzie do siebie....... daj mu czas..........a nosisz jakis pas ????????????????

A ja oczywiscie oglądam porodówke i ryczę ..................:sorry:

reklama
Ilonka wywolalas wilka z lasu patrzcie i nie mowcie ze dobrze wygladam........ P1060270.jpgk2.jpgk33.jpg

Katy moim zdaniem musisz definitywnie iść na solarium po prostu jesteś za balada do tego koloru takie moje zdanie jak sciemniejesz to będzie super :)

Katka moim zdaniem jest OK. no i Ania ma absolutną rację, troszkę sie zlewasz z tym kolorem ale ogólnie GIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiec ja nie wiem co TY chcesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy:
P.s buty boskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Ania na opale sie dopiero w pl nie chce sie smazyc a w pl pojde na natryskowe

Oj dziewczynki mile jestescie ale wiem jak wygladam upasiona jak swinia a szkoda ze sobie nie zrobilam zdj z tylu wczesniej to bym w pore zadzialala a tak co??? Pojde i bede wygladac jak lajza

Ostatnia edycja:
Ilonka kolacja super:-D:-D Antoś obudził się dopiero jak zjedliśmy. Też oglądam porodówkę :tak: Pasa używam z firmy pani teresa i bardzo sobie chwalę mam jeszcze jeden ale dużo gorszy nie ściska tak dobrze i mam wrażenie że się rozciągnął.

Agnes
właśnie też tak myśleliśmy zrobić,ale chrzest będzie w toruniu a wyprawiamy poza toruniem u mojego brata i jeszcze jedno chrzestny z żoną są z gdańska i jeszcze tego samego dnia muszą wrócić do domu.

Katy a niby dlaczego twierdzisz że źle wyglądasz? Wszystko masz na swoim miejscu i sukienka też super:) Tylko jakieś ciemniejsze dodatki:)

katka ja tam nie wiem co ty narzekasz. wyglądasz super. jak jeszcze nabierzesz kolorów to juz full wypas. tak więc proszę nie narzekać

violka no mój brat też robił kolację u moich rodziców. więc to nie był problem. tak więc jeśli brat nie bedzie miał nic przeciwko to możecie pojawic się u niego wcześniej na kawę . potem wszyscy do koscioła i wracacie po na ciepłą kolację. u mojego brat to się sprawdziło. a rodzina bratowej mieszka 150 km od nich i też tego samego dnia wracali.

Dzień dobry dziewczynki :) Nadrobiłam Was wczoraj przed spaniem i oczywiście do rana połowy zapomniałam ;/ No ale inf urlopowe od Truskawki zakasowały wszystko :) jeszcze raz GRATKI i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :)
Agnes - tapety super w sumie sama miałabym problem którą wybrać. Pochwal sie tym domkiem Waszym.
Katy - bardzo dobrze wyglądasz w tej sukience pierdoły gadasz. Rzeczywiście tylko opalić troszkę ciałko i bajka. Co do kartki to sama zwijam :) zabawy co niemiara ale rózne rzeczy można wyczarować :) na priv wyślę ci jak sie to robi mniej więcej żeby nie zaśmiecać bardzo wątku. Jak tata??? Kurka martwię się :( i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze.
Ilona/ Roszpunka- nie szalejcie z tymi przyspieszaczami typu okna i schody :P

no i więcej nie pamiętam przepraszam ;/

@ nie było więc nadrobiliśmy zaległości na maxa teraz może sobie przychodzić bo do końca mies post nie widzimy sie z M :( Piateczko - rozumiem Cię sex raz w mies to zdecydowanie za mało hehehe tyle że u mnie ostatnio chciał nie chciał dużo zadziej ale za to jak potem smakuje hehehe

reklama
dzień dobry dziewczynki

poczytałam Was przy kawce

katy zdrówka dla taty- no żeby można było jak najszybciej operować. Opal się troszkę i jest super- nie narzekaj bo po dupsku dostaniesz

a co do seksu to jest u mnie tak, że apetyt rośnie w miarę jedzenia hi hi. Choc pamiętam jak m był wiecznie poza domem i wracał- toooooooooo się działo!!!!!

viola jak pisze ilonka, daj brzuszkowi czas. soper, że Antoś dał Wam chwilę dla siebie

agnes mnie powaliły łapki, ale to inwestycja na kilka lat- Oluś rośnie , więc może być w którymś momencie zbyt dziecinna ta tapeta- ja bym poszła mimo wszystko w kwadraciki

ilonka znam ten ból jak się dzidzia bezlitośnie przeciąga - oj

i resztę zapomniałam

WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry