Witam się z rana. Dziś jak zwykle pobudka o 5.

Zastanawiałam się długo czemu nie mogę spać i dziś doszłam do tego: kopniaki mojego dziecka mnie budzą.

Na szczęście koło 6 idzie znów spać, tak że godzinka spania jeszcze była mi dana.

No i do teraz zeszło mi z moją robótką, a końca dalej nie widać...

Agnes, ja w wybieraniu takich rzeczy jestem kiepska. Obie tapety są super. Ten wzór w kwadraciki może dziwnie wyglądać, bo na pasku tapety masz po bokach gęsty wzór, a na środku pusto, więc nie wiem jak to wyjdzie na większej powierzchni jak połączysz kilka pasów. A co do Malucha to nic dziwnego, że czujesz wypychanie a nie kopniaki. Za duży już jest żeby tak machać nóżkami. Teraz to głównie wypychanie będzie

A leniwe dni każdy z nas ma, nasze Maluszki też czasem:-)
Katy, sukienusia jest super. Do tego taka fryzura jak pokazywałaś i wymiatasz!

Przykro mi z powodu taty. Mam nadzieję, że szybko się za niego wezmą i mu ulży.
viola, ja też bym tak zrobiła, że po południu ciacho i kawa, a po chrzcinach ciepła kolacja i już

Nie ma tego złego z brzuszkiem, możesz sobie pozwolić na kupno jakiejś nowej szmatki hihi:-) Daj znać jakie efekty po tym pasie, bo też rozważam kupno.
dziama, wióry pewnie leciały hihi

Nie ma to jak porządne bzykanko

Aż mi smaków narobiłyście hihi

Mogłaś moja droga wrzucić przepis na kartkę na grupę, wszystkie byśmy się douczyły;-)
piąteczko, twój m ma pewnie teraz urwanie głowy przez to wszystko. Zdarza mu się czasem wyjść z jaskini, czy przyrósł już do biurka???;-)