• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

wpadłam sie przywitać bo praca czeka:-)

Asiczka Ilonka ma rację wijcie gniazdko gdzie lepiej:-)

Ilonka ja uwielbiam firanki z woalu, osobiście mam ale nie z kreszowanego, ale moja przyjaciółka ma i fajnie się prezentują no i.... pracować nie trzeba he he

Dziama no pewnie ją uszy pieką od naszego gadania;-), ja tez bym nie mogła się skupić na wypoczynku, pamiętam jak ja byłam podekscytowana swoim pozytywnym testem ciążowym ehh rozmarzyłam się:-)

U mnie na wykresie cuda i dziwy... czym mnie jeszcze zaskoczy :wściekła/y: ojj będzie łubu duuu:-)

Zajrzę po pracy. Miłego dnia:-)

reklama
Witajcie.

asiczka, u mnie było odwrotnie. Pojechaliśmy z myślą, że jedziemy na dłużej, ale tylko rok wytrzymaliśmy. Za to zaoszczędziliśmy na dobry samochód i na wesele, tak że też nie ma na co narzekać;-) Co by nie mówić, żyje się tam o wiele łatwiej. Czasem jak mam już wszystkiego dość to mam ochotę rzucić tu wszystko i pojechać.

ilona, ja szyłam firanki ze zwykłego woalu, ale teściowa ma z kreszowanego i dobrze wyglądają.

roza, też pamiętam tą radość jak zobaczyłam II. Mam nadzieję, że będzie nam jeszcze dane, najpierw tobie, a za jakiś czas mi:tak:

marysia, super że z Malutką wszystko dobrze:-) Klocuszek z niej będzie! Gdzie ty ją mieścisz chudzinko:happy:;-)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)

katy bardzo mi przykro z powodu taty, ale mam nadzieję,że w końcu mu się poprawi &&&&&&&&&&&

Ilonko płacz jeśli lepiej Ci po tym :-) Mnie się wczoraj smutno zrobiło, bo miałam dziś iść na nowe zajęcia na piłkach u znajomego, a on zadzwonił,żebym nie przychodziła, bo to pierwsze zajęcia i nie będzie miał dla mnie czasu :-) I doła złapałam na chwilę z tego powodu :-) To się nazywa burza hormonów:-) Ty przynajmniej powód miałaś :-)

Roszpunko mam prośbę: wrzucisz na grupę Twoją listę wyprawkową ??:-)

asiczka najważniejsze,że już za chwilę będziesz z dzieciaczkami i wtedy i na staranka może spojrzysz z dystansem :-)

Marysia super,że wszystko ok i Mała gotowa już na wielkie wyjście :-)

Hej kochane wpadam sie tylko przywitac bo zaraz do pracy wychodze i nie wiem o ktorej dzisiaj wroce do domu,ale jak wroce to pbiecuje sie odezwac:-)Kochane gdyby ktoras z was mogla zerknac na moj wykresik enpr bylabym wdzieczna-jakies cuda z tempka mi sie zadzialy,juz myslalam ze bedzie rosla a tu buchhhhhh,wczoraj zmolestowalam m hihih i moze dpbrze zrobilam???ok to ja zmykam i bede popoludniu jakos.

​MIŁEGO DZIONKA:))))))))))))

DZiendoberek :-):-):-)

Ilonko ja mam takie firanki i sa super. Wrzucam do pralki wyciągam, strzepuje i wieszam :-)

Asiczko molestuj męzusia dzisiaj :-) zobaczymy jak tempka jutro ale seksik jak najbardziej wskazany :-)

Roza zadnych dolinek kochana a tempusia faktycznie z kosmosu :-)

Milego dnia babeczki :-):-):-) PIATECZKO co tam ???

Witam

Ilonka najserdeczniejsze życzenia rocznicowe:tak::-D:tak:. Niech Wam zawsze słonko świeci no i jeszcze tej córeczki Wam życzę,żeby chłopcy mieli kogo bronić:-D:-D:-D
A na temat woalu kreszowanego mogłabym referat napisać hehe,ja nie lubie tej tkaniny,ale z zawodowego punktu widzenia,ale jeżeli chodzi o gotową firankę i jak jest dobrze uszyta to jak najbardziej polecam.
A jeszcze co do tego mocowania baldachimu... bo widziałam że wspominałaś to tym moim znajomym też dobrze trzymało to zaczęło się po kilku miesiącach luzować:(

Marysia
gratuluję udanej wizyty:)

no i tyle bo mały woła........

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry