• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilonka to wszytko przez mojego męża!!!!!! rozpuścił sobie babę to teraz tak ma hi hi. dawaj jak coś info bo tu padniemy z niecierpliwości

reklama
kasia, baw się dobrze:-)

roza, pewnie, że planuję. Jak Maksiu będzie na pewno grzecznym synkiem to w nagrodę dostanie siostrzyczkę lub braciszka;-):-D

losiczka
, a potrafisz już otwierać buzię, czy dalej szczękościsk masz? Mój poród też możesz wziąć na siebie ;-)

ilona, no to się zaczyna:szok: Pamiętaj żeby dać znać jakby coś się działo, czekam na smska. A m przyjedzie jakby się zaczęło teraz????

Ja się wybrałam na lody dla zabicia czasu. Zaraz biorę się za obiadek.
M już się pakuje do drogi, dziś będziemy zasypiać razem :happy2::happy2::happy2:

hej! tak na szybko, jestem, żyję ale będę na dłużej wieczorem. zaczeliśmy malowanie pokoju Olka i nie mam czasu na razie na net. ale spokojnie wieczorem się zamelduje.

ilonka mam nadzieję że będziesz wtedy na bb a nie na porodówce

buziolki i do poźniej

Roszpunko na 5 cm :-):-):-) czyli o 2 wiecej he he . Czyli jest lepiej. Ale naczytalam sie google ze mozna cierpiec i 2 tyg :-(
Kochana niech najpierw urodze Ilonki synka a potem mala przerwa i moge twojego :-D:-D:-D
Ilonko kochana ty moja to by bylo zbyt cudowne zeby byly 2 kreseczki od jednego strzalu :-). Maz świerzynkami nie strzela wiec wiesz ;-);-);-)

Piateczko kciuki za strzal męzusia :-)

Ilonka nooo to trzymaj się dzielnie,jeszcze chwilka i będziesz szczęśliwą mamą po raz drugi:-D:-D

Roszpunka no synuś na pewno będzie grzeczniutki:-D:-D

Losiczka nie mam testu he he, jest to niemożliwe:-). Kochanie na jednym wykresie był taki złoty strzał:-);-)

Piąteczko myjesz okna:tak: mam nadzieje że u ciebie nie będzie padać, bo jak my z mamą weźmiemy się za mycie okien to później pada:tak: i okropne zacieki są:angry:

Kasia_es biedaku, ale chyba bliżej końca z tą robotą co??:tak:
Ja też mogę rodzić:-D,może dlatego że miałam łatwy poród i może zabrzmi to dziwacznie - cudownyyy:tak: no mąż oczywiście też.

Wróciłam z miasta,ale było takie oberwanie chmury że na pewno z 45min spędziłyśmy z Mają w aucie,no leje niesamowicie!!! Ale gumowce kupione:-D

Ostatnia edycja:
jak mnie nie ruszy dzis czy jutro ale tak porzadnie to sie lekko wkurze..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: straszy mnie i straszy i co.........!!!!!!!!!! brzuch pobolewa wiec jest szansa ze mooooze...............:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
losiczka a ja znam przykład ze od jednego strzału jest dzidzia...........ale nie bede teraz mówic kto to taki :-p:-p:-p:-p:-p:-p takze nie mów hooop :-D
Roszpunka jak cos to napisze na 100% :tak: jakbym rodziła to m pewnie by przyjechał ..... !!!!!!!!! ale na poród to nie zdarzy w razie czego ,........chyba ze bym rodziła ze 2 dni hehe !!!:-D
Ale Ci dobrze..... razniej jak facet w domu .....ahhhhh ;-)

a nas omijają te nawałnice itd.......i lepiej aby tak było dalej :-)

Hejka
Ilonka trzymaj się kochana &&&&&&&& za szybki poród :))) i tak w końcu musisz się rozpakować ileż można w dwupaku chodzić my nie słonie :tak:;-)

Katy za zdrowie taty&&&&&&&&&&&&&&&&&&

czy któras wie co się dzieje z Karoliną ?? już nawet na enpr nie ma wpisu :( mam nadzieje że wszystko u niej w porządku jak któraś ma kontakt z nią to proszę ją pozdrowić :)

hmmm no to tyle pamiętam :zawstydzona/y:
ale wszystkie was mocno całuje i pozdrawiam :*:*:*:*:*:*:*

aaaaa Roza czyżby owu u ciebie?????????????

reklama
Witajcie ja dzis zarobiona wiec dopiero mam chwilke.
ILONKO - taka zmiana nastroju mozewiastowac rychly rozpakunek takze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& , a u mnie swiatelko w tunelu i w nastepnym tygodniu sie rozstrzygnie kwestia finansow, a wozek za 200 mamy obiecany od kolezanki o ile nam sie spodoba takze jakos to bedzie :) dziekuje za slowa otuchy i pamiec, a tak wogoke to NAJLEPSZE ZYCZONKA ROCZNICOWE !!!

Reszta dziewczynek - mocno 3mam kciuki za II

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry