Dzień dobry sobotnio

znając życie to weekend i będzie jak makiem zasiał - ja dziś zaczynam maraton w pracy 5 dni (po15h) dzień wolnego i znów pięć dni , moja zmienniczka idzie na urlop i postanowiłam sobie że w tym roku daję czadu i stoję za Nią. Nie kieruje mną nic innego tylko kasa nie będę ukrywać teraz każdy grosz na wagę złota i krok do wyprowadzki. Po ndz będą kładzione panele w 2 pokoju, na początku mies przychodzi malarz i malowanie będzie no i meble kuchenne na początku mies zamawiam i za lodówką muszę się rozglądać a żeby było mało to jeszcze oc auta mam do4 sierpnia. Więc trochę kasy dodatkowej będzie jak znalazł
Agnes domek super

najważniejsze że na swoim jesteście i to co najważniejsze jest resztę po malutku urządzicie

ja też mam zaplanowany fiolet w salonie tyle że w połączeniu z szarym i w sypialni zieleń heheh

w kuchni wanilia/ecri a przedpokój i klatka chyba coś od pomarańczu zobaczymy co malarz doradzi.
Ilonka - super że m jednak przyjechał

może poród na weekend ?
Katy - jak tata kochana???
Róza - udanego urlopu kochana. ja chyba w tym roku nie idę jeszcze zobacze może na kilka dni we wrześniu urlop przyda mi się za to w przyszłym roku wiadomo wesele , przygotowania, proszenie gości no i morze gdzieś pojedziemy na dłużej więc wtedy wykorzystam.
Kasiaes - miłego weekendu
Piateczka - wszystkie Madzie to zdolne bestie są dumna jestem z imienniczki

też lecę na kawkę
przepraszam więcej nie pamiętam znów czytałam Was przed snem i prze noc połowa wyleciała.
Miłego dnia wszystkim