• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziewczyny...witam sie po caaaalym dniu pracy:((padam na twarz,a zabralam sie jeszcze teraz za to ciasto z truskawkami bo nie dawalo mi spokoju.musze pozniej poczytac co tam u was,bo doslownie dopiero kompka wlaczylam..dzisiaj chyba padne jak kawka,juz mi sie marzy poduszeczka..

reklama
Ilonko te ruchy to raczej jakby mnie ktoś od środka dotykał na kopniaczki za wcześnie :)
jeszcze kilka tygodni przyjdzie mi poczekać ale teraz to juz kilkanaście razy na dzień odczuwam te przesuwy w środku przedtem to raz na kilak dni :)

agnes śliczny masz domek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! urządzone fajnie bo nie jest nigdzie zagracone ......no i te kolorki wszystkie - miodzio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To teraz sobie odpoczywaj kochana !!!!!!!!!!!!!! :tak:
asiczka ze CI sie chciało jeszcze to ciasto robić ..... ale do kawki jak znalazł bedzie jutro ....:-):tak::-D
Ania myslę ze i kopniaczki bedą juz niebawem ..........:tak::-):-) super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ilonka dziękuję bardzo. jeszcze sporo pracy przed nami. ale najpierw musimy uzbierać troszkę kasy. ale cieszę się z tego co mam.
ja juz po prysznicu. chwile jeszcze będę i uciekam do łóżeczka

agnes nie od razu Kraków zbudowano.....naprawde macie cudnie.......... nie jedni by chcieli miec takie gniazdko ........ powolutku a zrobicie wszystko........ spać macie gdzie, jeść tez, myć tez takze to co najważniejsze jest :-) :-D:-D:-D teraz tworzy sie pokoik dla Olusia wiec czego chcieć wiecej :-)

dzięki dziewczyny. ja naprawdę bardzo się cieszę z tego co mamy. zwłaszcza że wiele w środku robiliśmy sami. pokój dla Olka robi się na górze. a tam na razie plac budowy. jest jeden pokój mojego męża do pracy. ale tylko biurko tam stoi i mnóstwo książek na podłodze. teraz pokój malucha się maluje. ale będziemy meblować jak pojawi się juz synuś bo i tak na początku będzie z nami w sypialni. na razie brak kasy na meble. musimy troszkę odłożyć. jest jeszcze łazienka która może za kilka lat uda się zrobić. i jeszcze jeden pokój który będzie czekał na drugiego malucha. ale to też za 2-3 lata.

ja pomału uciekam. dobranoc.

Cześć dziewczynki :-)

Ja dziś zabiegany dzień miałam:-) Najpierw byłam u ginki i widziałam moje Maleństwo :-):-):-) A myślałam już,że mi dziś nie będzie usg robić, a tu taki surprise :-) A później wpadłam do koleżanki na jej nowe mieszkanie i tak się zasiedziałąm, że po 21 wróciłam ...

Ilonko jeśli dzis sie coś zacznie, to pisz :-) Do mnie nawet w nocy możesz pisać :-):-):-) Ale moją kumpelę tak córeczka straszyła, a jak poszła już do szpitala ( bo miała planowaną cesarkę), to Mała się rozmyśliła i jeszcze tydzień siedziała w brzuchu :-D:-D:-D

Katy co z tatą ???

agnes domek śliczny, normalnie tylko pozazdrościć :-)

Ja się nie mogę doczekać jak odbierzemy naszę mieszkanko i będziemy je urządzać.... ah....

dzień dobry dziewczynki

ilonko pieruchom zrobiliśmy papa- nawet jak śpi w dzień to bez- tylko na noc jej zakładam i spieszyć się nie będę- dopiero jak zobaczę kilka dni z rzędu, że ma sucho to zaryzykuję

ania fajnie, że juz tak ładnie kruszynkę czujesz- już niedługo będziesz miała dosyc tych gimnastyk hi hi

agnes domek śliczny- powoli powoli sobie wykończycie i gniazdko jak się patrzy

rozia a widzisz jaki to się czasem bonus trafi- i fajnie

katy hop hop!!!!!!!!!!!!

a ja wstałam sobie dziś wcześniej- zagladnęłam do Was zaraz sobie zrobie kawusię

reklama
Dzień dobry sobotnio :) znając życie to weekend i będzie jak makiem zasiał - ja dziś zaczynam maraton w pracy 5 dni (po15h) dzień wolnego i znów pięć dni , moja zmienniczka idzie na urlop i postanowiłam sobie że w tym roku daję czadu i stoję za Nią. Nie kieruje mną nic innego tylko kasa nie będę ukrywać teraz każdy grosz na wagę złota i krok do wyprowadzki. Po ndz będą kładzione panele w 2 pokoju, na początku mies przychodzi malarz i malowanie będzie no i meble kuchenne na początku mies zamawiam i za lodówką muszę się rozglądać a żeby było mało to jeszcze oc auta mam do4 sierpnia. Więc trochę kasy dodatkowej będzie jak znalazł :) Agnes domek super :) najważniejsze że na swoim jesteście i to co najważniejsze jest resztę po malutku urządzicie :) ja też mam zaplanowany fiolet w salonie tyle że w połączeniu z szarym i w sypialni zieleń heheh :) w kuchni wanilia/ecri a przedpokój i klatka chyba coś od pomarańczu zobaczymy co malarz doradzi.
Ilonka - super że m jednak przyjechał :) może poród na weekend ? :)
Katy - jak tata kochana???
Róza - udanego urlopu kochana. ja chyba w tym roku nie idę jeszcze zobacze może na kilka dni we wrześniu urlop przyda mi się za to w przyszłym roku wiadomo wesele , przygotowania, proszenie gości no i morze gdzieś pojedziemy na dłużej więc wtedy wykorzystam.
Kasiaes - miłego weekendu
Piateczka - wszystkie Madzie to zdolne bestie są dumna jestem z imienniczki :) też lecę na kawkę

przepraszam więcej nie pamiętam znów czytałam Was przed snem i prze noc połowa wyleciała. Miłego dnia wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry