• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ilonka oczywiście, że wpadaj:tak::tak:

axa w takie upału lepiej zamknąć wszystkie okna, przynajmniej od tej strony gdzie słońce jest bo budynek bardzo się nagrzewa i jak okna są otwarte to jest jeszcze gorzej. Mam stację pogodową, która pokazuje temp. w domu i na zewnątrz i przetestowałam to jak u nas były takie upały. Jak się zamknie okna to różnica dochodzi nawet do 10 stopni:tak:

reklama
witam drogie panie
nareszcie wróciłam do domu
gorąco jak diabli,duszno normalnie masakra
zaraz poczytam co tam u was bo dzisiaj troszkę podglądałam w pracy :D:D:D ale za bardzo czasu nie było
życzę miłego popołudnia

Hej Dziewczynki

Jestem po wizycie
Ciąża 4/5tydz. a więc wcześniutka ale to wiemy. Pęcherzyk się pojawia...Lekarz mówi że ciąża jest.Pozamaciczną wyklucza ponieważ jest rozpulchnienie.Za tydz. w ramach tej wizyty mam przyjechać na usg żeby już było wszystko widać.
Clexan i folik mam brac. Najgorsze że NFZ nie refunduje Zespołu antyfosf. w ciąży. i clexan jest na 100%. Normalnie co to NFZ robi to szok. Miesięcznie trzeba wydać prawie 400zł na sam clexan... :szok:Gdyby refundowali jest to cena ok 28zł.

Wybaczcie nie doczytam.Jestem mega zmęczona....W dodatku Kacper rzygał w czasie drogi.Moje biedactwo.

Marysia zdrówka dla synka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biedny..... !!!!!! Masz rację niech Anetka posiedzi sobie jeszcze chwilkę w brzuniu .......
Viola grzeczny Antoś....... super .... czekamy na zdjęcia :tak:
Roszpunka a nie mówiłam ze TY pierwsza bedziesz na wylocie ......... :-p:-p to chyba po tych wczorajszych boboseksach :-D:-D:-D hihihi, że one na mnie nie działają .....:wściekła/y: :angry:
Andziak ja strasznie chciałam Dominika ale mąż sie nie zgodził............:angry::angry::angry: wybrał sobie Pawełka a ja w sumie nie protestowałam bo byłam pewna ze bedzie Juleczka .........:sorry2::sorry2: ale jakby była córa to On stwierdził ze chciałby Zosie :tak:
Polisia no wiec jakie to imie bedzie dla synusia ??????????? Czy jeszcze nie wybraliście ?????????????
Ania u nas tez taka duchota......... :baffled: Na szczęscie mam wiatraczek by bym chyba padła......rano tak nie było......a teraz nie ma czym oddychać i do tego burza nadeszła ........:baffled:

Gosiulek GRATULUJĘ JUZ OFICJALNIE :-) piekny suwaczek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! matko ile kasy na ten lek...........:szok: coś strasznego ......... powiem szczerze ze mnie na to by nie było stać ......:-(

reklama
Gosia no ja własnie wiem.,ze tu o dziecko chodzi ale gdybym wiedziała ile to by kosztowało niestety ale nie mogłabym sie zdecydować na dziecko.......Boze jakie to jest popieprzone ...................:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :-(:-(:-(:-(:-( Mam nadzieje ze uda CI sie coś wykombinowac bo az sie nie chce myslec........... :no: :no: co za popierdzielone państwo ............. :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry